"Φωνή της Ελλάδας": Νέο ανανεωμένο πρόγραμμα

Από την επόμενη εβδομάδα (Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018) βγαίνει "στον αέρα" το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα της "Φωνής της Ελλάδας", του ραδιοφωνικού σταθμού της ΕΡΤ που απευθύνεται στους Έλληνες της Διασποράς.

 

Με ειδικές εκπομπές επικεντρωμένες στα νέα των Ελλήνων της Διασποράς, που αποτελούν πλέον το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, η Φωνή της Ελλάδας ανοίγει τα μικρόφωνα στους απανταχού Έλληνες, και γίνεται η δική τους Φωνή, μεταφέροντας τα προσωπικά βιώματα, τα προβλήματα, αλλά και τα όνειρα των ξενιτεμένων μας, από κάθε γωνιά της Γης.

 

Οι προσωπικές ιστορίες επιτυχίας σημαντικών ομογενών, στους χώρους της επιστήμης, του πολιτισμού, της επιχειρηματικότητας, του αθλητισμού ξετυλίγονται με συνεντεύξεις και ειδικά αφιερώματα στις εκπομπές της Φωνής της Ελλάδας, αποδεικνύοντας ότι πέρα από τα σύνορα, υπάρχει μια άλλη Ελλάδα, που κουβαλά την πατρίδα μέσα της και δεν σταματά να δημιουργεί.

 

Επίσης, στις εκπομπές δίνουν το «παρών» επικεφαλής ομογενειακών φορέων (ομοσπονδιών, κοινοτήτων, συλλόγων) από διάφορες γωνιές της Γης, προβάλλοντας τις εστίες του ελληνισμού, ανά τον κόσμο.

 

Ακόμη, η Φωνή της Ελλάδας, με όχημα την προβολή και διάδοση της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού, εντάσσει στο πρόγραμμά της αφιερωματικά δίλεπτα ποίησης. Κάθε εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε έναν σύγχρονο ή κλασικό Έλληνα ποιητή, καθώς και στους ποιητές της Διασποράς. Αγαπημένοι ποιητές και ηθοποιοί θα επιμελούνται τις ραδιοφωνικές ερμηνείες με σκοπό ένα ελληνικό ποίημα την ημέρα να ταξιδεύει μέσα από τις συχνότητες του σταθμού σε όλη την υφήλιο.

 

Παράλληλα, συνεχίζονται και εμπλουτίζονται οι ενημερωτικές πολιτικές, πολιτιστικές, μουσικές και αθλητικές εκπομπές του σταθμού, παρουσιάζοντας όλα τα σημαντικά γεγονότα της επικαιρότητας και μεταφέροντας ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη την εικόνα της σημερινής Ελλάδας.

 

Τέλος, συνεχίζονται τα ξενόγλωσσα δελτία ειδήσεων του σταθμού, που απευθύνονται στους χιλιάδες φιλέλληνες, καθώς και στους Έλληνες τρίτης και τέταρτης γενιάς που δεν γνωρίζουν καλά τη μητρική μας γλώσσα.


protoselida

World Business

Amazon σε Βρετανούς εμπόρους: Να είστε έτοιμοι για Brexit χωρίς συμφωνία

Amazon σε Βρετανούς εμπόρους: Να είστε έτοιμοι για…

Συστάσεις στους Βρετανούς εμπόρους που συνεργάζονται μαζί της να συγκεντρώσουν αποθέματα απηύθυνε η Amazon προκειμένου να...

Media

Πρωτοπορεί η Guardian: Σε βιοδιασπώμενη σακούλα η κυριακάτικη έκδοση

Πρωτοπορεί η Guardian: Σε βιοδιασπώμενη σακούλα η κυριακάτικη…

Η «Guardian» αποφάσισε να γίνει η πρώτη εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου που θα αποστέλλει την...

Αυτοκίνητο

Αύξηση πωλήσεων για την Peugeot το 2018

Αύξηση πωλήσεων για την Peugeot το 2018

Αύξηση πωλήσεων κατέγραψε η Peugeot το 2018, κατακτώντας την τρίτη θέση σε ταξινομήσεις νέων οχημάτων...

Υγεία & Διατροφή

Φυσική και με ελάχιστα φάρμακα η νέα θεραπεία υπογονιμότητας

Φυσική και με ελάχιστα φάρμακα η νέα θεραπεία…

Πληθαίνουν οι θεραπείες που απαιτούν μικρότερη φαρμακευτική επιβάρυνση, γεγονός το οποίο έχει εφαρμογή και στην...

Περιβάλλον

Γερμανία: Όρια ταχύτητας στις Autobahns βάζει η κλιματική αλλαγή

Γερμανία: Όρια ταχύτητας στις Autobahns βάζει η κλιματική…

H απουσία ορίων ταχύτητας στις φημισμένες Autobahns, τους αυτοκινητοδρόμους της Γερμανίας, ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν,...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.