Καταρρέει η Τhomas Cook

Το χρέος της σύμβαση ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης (Credit default swap/CDS) της Thomas Cook κατέγραψε υψηλό ρεκόρ την Τρίτη, καθώς οι ανησυχίες για το χρέος του ταξιδιωτικού πράκτορα έγιναν βαθύτερες μετά τη δεύτερη προειδοποίηση κέρδους σε πολλούς μήνες.

 

Η πενταετής σύμβαση ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης της εταιρείας σημείωσε άνοδο 73 μονάδων βάσης από το κλείσιμο της Δευτέρας, στις 1.071 μονάδες βάσης, σύμφωνα με τα στοιχεία της IHS Markit.

 

Η απόδοση των ομολόγων σε ευρώ για το 2022 της εταιρείας υποχώρησε περισσότερο από 11 σεντς σε χαμηλό ρεκόρ 71,371 σεντς, σύμφωνα με την Tradeweb.

 

Οι μετοχές στην παλαιότερη ταξιδιωτική εταιρεία στον κόσμο έχουν χάσει το 60% της αξίας τους την περασμένη εβδομάδα μετά τη μείωση των κερδών της εταιρείας διακοπών και την αναστολή του μερίσματος, καθώς το κύμα καύσωνα που σάρωσε τη βόρεια Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι αποθάρρυνε τους ανθρώπους από τις διακοπές τους.

 

Η Thomas Cook ήταν από τους περισσότερο χαμένους στον FTSE 250 την Τρίτη, υποχωρώντας κατά 14% κάτω από το χαμηλό έξι χρόνων.


protoselida

Secret Money

EPXONTAI «METAΓPAΦEΣ»

EPXONTAI «METAΓPAΦEΣ»

Δεν είναι μόνο στη Folli Follie που κάποια δυνατά brands «αλλάζουν χέρια». Kινητικότητα παρατηρείται και...

Αθλητικά

Οι 10 πλουσιότεροι ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών ομάδων

Οι 10 πλουσιότεροι ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών ομάδων

Λίστα με τους δέκα πιο πλούσιους ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών συλλόγων στον κόσμο κατήρτισε η αγγλική εφημερίδα...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.