Κ. Μητσοτάκης: Θα πορευτώ στο δρόμο των θετικών μηνυμάτων προς την κοινωνία Προτεινόμενο

Για πρωτοφανή διχαστικό λόγο του πρωθυπουργού έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ. Όπως όλα δείχνουν ο κ. Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να πορευτεί στην εδώ και μήνες εκπεφρασμένη θέση του, περί της συνεχούς επικοινωνίας θετικών μηνυμάτων και θετικού λόγου προς την κοινωνία.

 

"Στη χθεσινή μου ομιλία που διήρκεσε μια ώρα και δέκα λεπτά, αφιέρωσα μόνο τα δέκα στον κ. Τσίπρα. Ο θετικός μας λόγος είναι αυτός που θέλουν να ακούσουν οι πολίτες για την καθημερινότητά τους. Η κοινωνία λέει "όχι" στην πόλωση", τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους, στο περιθώριο των εργασιών του 12ου Συνεδρίου. Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε πρωτοφανή το διχαστικό λόγο του πρωθυπουργό, επισημαίνοντας ότι δε θα τον ακολουθήσει. Ερωτηθείς, δε, εάν υπάρχει δυσαρέσκεια για το Σκοπιανό στην Ευρώπη, με αφορμή την τοποθέτησή του στη Βουλή και όσα έχει αναφέρει ο κ. Τσίπρας τις τελευταίες ημέρες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε χαρακτηριστικά: "Την απάντηση την πήρατε από τον κ. Βέμπερ".

 

Όσον αφορά στην πρόσκληση Τσίπρα σε τηλεμαχία, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε: "Είχαμε μία αδιαμεσολάβητη αντιπαράθεση στη Βουλή. Προφανώς για να ζητήσει ντιμπέιτ ο κ. Τσίπρας, δε θεωρεί προνομιακό του χώρο τη Βουλή. Εγώ θα είμαι στη Βουλή ανά πάσα στιγμή. Όταν προκηρύξει εκλογές, θα συζητήσουμε για το ντιμπέιτ".


protoselida

Secret Money

H NEA MEΛETH

H NEA MEΛETH

H PAE επισπεύδει την επικαιροποίηση της εθνικής μελέτης εκτίμησης επικινδυνότητας σχετικά με την ασφάλεια εφοδιασμού...

Αθλητικά

Hall of Fame: Στην τάξη του 2020 o Κόμπι Μπράιαντ

Hall of Fame: Στην τάξη του 2020 o…

Το Hall Of Fame παρακάμπτει την εκλογική διαδικασία και καθιστά τον αείμνηστο Κόμπι Μπράιαντ πρώτο...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.