Α. Γεωργιάδης: O Τσίπρας έχει υποθηκεύσει το μέλλον

Τονίζοντας ότι στον ελληνικό λαό δεν αξίζει αυτή η Ελλάδα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σημείωσε ότι η "γαλάζια" παράταξη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν το σχέδιο να οδηγήσουν την Ελλάδα στο "αύριο" και στην ανάπτυξη.

 

"Από το Σεπτέμβριο του 2015 δεν έχουμε πετύχει και λίγα ως παράταξη", τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, εστιάζοντας στο εθνικό ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών. "Στο Μακεδονικό, ο Τσίπρας νόμιζε ότι θα διαλύσει τη Νέα Δημοκρατία. Και τελικά διέλυσε τους ΑΝΕΛ και θα πάει ο ίδιος εκεί που πρέπει. Η Μακεδονία δε θα ξεχάσει τον Αλέξη Τσίπρα", ανέφερε, μιλώντας στο 12ο Συνέδριο και έκανε λόγο για "δήθεν σκάνδαλο Novartis" που εφευρέθηκε από το Μαξίμου, για να διασπαστεί η Νέα Δημοκρατία.

 

"Πιστεύω ότι η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Η πρωθυπουργία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι δύσκολη, γιατί ο κ. Τσίπρας έχει κάνει τα πάντα, για να υποθηκεύσει το μέλλον. Χρέος μας είναι, προτάσσοντας την παράταξη, να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη ΝΔ. Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα. Και μία κυβέρνηση ευρωπαϊκή, μεταρρυθμιστική, που θα δώσει στον Τόπο αυτό που χρειάζεται. Η Ελλάδα δε θα έχει άλλη ευκαιρία. Όλοι θα βοηθήσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει αυτό που πρέπει", επεσήμανε ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Secret Money

Παραμένει άφαντη

Παραμένει άφαντη

H υπογραφή της σύμβασης για το ένα κομμάτι της Aφάντου με τον όμιλο του ομογενούς...

Αθλητικά

Τσιτσιπάς: «Δεν έχω δείξει τίποτα στο γρασίδι ακόμα»

Τσιτσιπάς: «Δεν έχω δείξει τίποτα στο γρασίδι ακόμα»

Τη βεβαιότητα ότι οι δυνατότητές του στο γρασίδι είναι πολύ περισσότερες σε σχέση με αυτές...

Περιβάλλον

Το ένα τρίτο των εδαφών της Ελλάδας υπόκειται σε υψηλό δυνητικό κίνδυνο ερημοποίησης

Το ένα τρίτο των εδαφών της Ελλάδας υπόκειται…

«Η ερημοποίηση συνιστά τεράστια απειλή ειδικά για τη λεκάνη της Μεσογείου» επισημαίνει μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.