ΜIG Shipping: Δίνει ενέχυρο 13 εκατ. μετοχές στη Fortress

H Attica Συμμετοχών ΑΤΤΙΚΑ 0,00% ανακοινώνει ότι την 3.1.2019 η μέτοχος «ΜIG Shipping», πρόσωπο που δύναται να θεωρηθεί ότι έχει στενό δεσμό με πρόσωπα που ασκούν διευθυντικά καθήκοντα στην Εκδότρια, ήτοι τον Εκτελεστικό Πρόεδρο του ΔΣ κ. Κ. Μάγειρα και το Μη Εκτελεστικό Μέλος του ΔΣ κ. Π. Θρουβάλα, ενημέρωσε την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την Εκδότρια ότι την 28.12.2018 ήρθη το ενέχυρο που είχε συσταθεί επί 13.090.971 μετοχών της Εκδότριας, κυριότητος της «ΜIG Shipping», υπέρ της Πειραιώς σε εξασφάλιση του από 18.3.2015 κοινού ομολογιακού δανείου έκδοσης της MIG.

 

Παράλληλα συνεστήθη νέο ενέχυρο επί των ως άνω μετοχών υπέρ της Eurobank υπό την ιδιότητά της ως εκπροσώπου ομολογιούχων του από 16.5.2016 κοινού ομολογιακού δανείου έκδοσης της MIG, για λογαριασμό των ομολογιούχων. Σημειώνεται ότι οι παραπάνω ομολογίες κατέχονται εδώ και περίπου μια διετία από το private equity fund Fortress.

 

Η τιμή κλεισίματος της μετοχής της Εκδότριας την 28.12.2018 ανήλθε σε 1,19 ευρώ, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Attica.


protoselida

Media

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συλλογή γραπτών προσφορών με...

Αθλητικά

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι ομάδες της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, ζητώντας να ακυρωθεί...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.