Ανανεώνεται η Google

Μια σειρά ανανέωσης των υπηρεσιών της ξεκινά η Google + στα πλαίσια της νέας μετατροπής της , μάλιστα θα είναι και η αλλαγή των ονομάτων των υπηρεσιών της Picassa (άλμπουμ και slideshow εικόνων) και Blogger.

 

Η αλλαγή αυτή, ακολουθεί μία σειρά ανανέωσης των υπηρεσιών της, όπως η αναβάθμιση της μηχανής αναζήτησής της και της υπηρεσίας "Documents", ένα YouTube «βαμμένο» μαύρο και το λανσάρισμα του Google+.

 

Τα δύο συγκεκριμένα πολυχρησιμοποιημένα προϊόντα δεν θα αλλάξουν κατά κόρον αλλά μόνο ονομαστικά, έτσι ώστε να «μοιάζουν» με τα άλλα μέλη της οικογένειας Google.

 

Αυτή η στρατηγική θυμίζει σε πολλούς το παρόμοιο σκεπτικό με το οποίο η Apple έχει εισάγει το "i" στα προϊόντα της (iPad, iPhone, iPod). Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, η Google στοχεύει για τα ονόματα Google Photos (για το Picassa) και Google Blogs.

 

Έτσι, θα μπορούν πιο εύκολα να θυμίζουν την ονομασία της μάρκας.

 

Αξιοπερίεργο είναι πως μέσα σε όλη αυτή τη στρατηγική ομοιόμορφων ονομασιών, το μόνο που έχει κάνει η Google στο σχετικά νέο της απόκτημα YouTube, είναι μόνο να το «βάψει» μαύρο.


protoselida

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

MAZDA: Mπαίνει δυνατά στα ηλεκτρικά auto

MAZDA: Mπαίνει δυνατά στα ηλεκτρικά auto

Στοχεύει στη δημιουργία ενός κινητήρα, ο οποίος να αποδίδει 150-200 άλογα

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.