Συνεργασία Apple και Samsung: To iTunes μπαίνει στις έξυπνες τηλεοράσεις

Samsung Electronics και Apple έδωσαν τα χέρια και αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, ώστε οι καταναλωτές που κατέχουν επιλεγμένες έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung να έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό περιεχόμενο του iTunes. Η υποστήριξη AirPlay 2 θα επιτρέψει στους ιδιοκτήτες iPhone και iPad να στέλνουν περιεχόμενο από τις οθόνες τους και στις τηλεοράσεις.

 

Η συμφωνία αποτελεί μέρος μιας συνεχιζόμενης στρατηγικής αλλαγής για την Apple, η οποία αντιμετωπίζει αδύναμες πωλήσεις στην Κίνα και μια κορεσμένη παγκόσμια αγορά έξυπνων τηλεφώνων με τους χρήστες να μένουν στα παλιά τους iPhones περισσότερο από ποτέ.

 

Ως αποτέλεσμα, η Apple προσανατολίζεται ολοένα και περισσότερο στον τομέα υπηρεσιών της, ο οποίος περιλαμβάνει επιχειρήσεις όπως η αποθήκευση iCloud εκτός από τις επιχειρήσεις μουσικής, τηλεόρασης και κινηματογραφικού περιεχομένου.

 

Μάλιστα, έχει ανακοινώσει αρκετές σημαντικές συμφωνίες για πρωτότυπο τηλεοπτικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης μιας επερχόμενης επίδειξης με την Oprah Winfrey, αλλά χωρίς να έχει ανακοινώσει πότε θα ξεκινήσει η υπηρεσία του.

 

"Προσβλέπουμε να φέρουμε την εμπειρία iTunes και AirPlay 2 σε ακόμη περισσότερους πελάτες σε όλο τον κόσμο μέσω των Smart TV της Samsung, έτσι ώστε οι χρήστες iPhone, iPad και Mac να έχουν ακόμα έναν άλλο τρόπο να απολαμβάνουν όλο το αγαπημένο τους περιεχόμενο στη μεγαλύτερη οθόνη στο σπίτι τους" δήλωσε ο Eddy Cue, ανώτερος αντιπρόεδρος του Internet Software and Services της Apple, στο δελτίο τύπου που συνοδεύει τη συμφωνία και δημοσιεύτηκε από την Samsung.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

World Business

Η Ford ανακοίνωσε περίπου 200 απολύσεις στο εργοστάσιο στον Καναδά

Η Ford ανακοίνωσε περίπου 200 απολύσεις στο εργοστάσιο…

Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Ford ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ότι θα προχωρήσει σε περίπου 200 απολύσεις στην...

Secret Money

 H ΔEΠA KAI O POSEIDON

H ΔEΠA KAI O POSEIDON

Ένας (ακόμη) λόγος που «επείγουν» οι αποφάσεις για την «επόμενη μέρα» της ΔEΠA είναι οι...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.