Σε «τρικυμίες» οι μετοχή της Danaos

Κάτω από το φράγμα του ενός δολαρίου διαπραγματεύεται τις τελευταίες 30 ημέρες η μετοχή της Danaos Corporetion του Έλληνα εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, γεγονός το οποίο δεν συμβαδίζει με τους κανόνες της Αγοράς.

 

Στο πλαίσιο αυτό το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης απέστειλε επιστολή συμμόρφωσης στην ναυτιλιακή εταιρεία η οποία σύμφωνα με τον κανονισμό της NYSE έχει στη διάθεσή της έξι μήνες περιθώριο ώστε η μετοχή της να εμφανίσει τιμή κλεισίματος τουλάχιστον 1 δολάριο.

 

Στην περίπτωση που η Danaos αποφασίσει να προχωρήσει στη λήψη μέτρων προκειμένου να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς θα χρειαστεί την έγκριση των μετόχων, την οποια μπορεί να λάβει το αργότερο κατά την επόμενη ετήσια συνέλευση της και να εφαρμόσει τα μέτρα αυτά αμέσως μετά.

 

Σημειώνεται ότι στις 4 Ιανουαρίου 2018, η μετοχή της Danaos έκλεισε στα 0,91 δολάρια, ενώ έχει καταγράψει χαμηλό 52 εβδομάδων στα 0,52 δολάρια και υψηλό στα 2,50 δολάρια.

 

Σημειώνεται ότι η εταιρεία κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2018 επέστρεψε στην κερδοφορία, ενώ πέτυχε την αναχρηματοδότηση του χρέους της με αποτέλεσμα η κεφαλαιακή διάρθρωση της να ενισχυθεί λόγω της σημαντικής μείωσης χρεών κατά 551 εκατ. δολάρια.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Οι βασικοί πρωτοσέλιδοι τίτλοι των σημερινών εφημερίδων είναι οι ακόλουθοι:

Secret Money

OI 2 «OΨEIΣ» THΣ AMERESCO

OI 2 «OΨEIΣ» THΣ AMERESCO

Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο, την ώρα που βρίσκεται στην Eλλάδα η αντιπρόεδρος του...

Αθλητικά

Λύθηκε η συνεργασία με Τίμα

Λύθηκε η συνεργασία με Τίμα

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Γιάνις Τίμα. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας...

Υγεία & Διατροφή

Νέο χαράτσι στους Οδοντιάτρους από την ΕΕΑΕ

Νέο χαράτσι στους Οδοντιάτρους από την ΕΕΑΕ

Την έντονη αντίδραση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής προκάλεσε η επιβολή αναδρομικού  "χαρατσιού" προς τους Οδοντιάτρους...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.