Τσάκος: Η ΤΕΝ υπέγραψε ναυλοσύμφωνα με έσοδα 33 εκατ. δολάρια

Σε μακροχρόνια χρονοναύλωση έβαλε η εισηγμένη στην αμερικανική χρηματαγoρά Tsakos Energy Navigation δύο δεξαμενόπλοια-product tankers. Ναυλωτής είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείας πετρελαίου, της οποίας το όνομα δεν έχει αναφερθεί. Από τους ναύλους αυτούς η εταιρεία προβλέπει έσοδα ύψους 33 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

«Με το 2018 να κλείνει με άνοδο σ της ναυλαγοράς σε όλους του τομείς των δεξαμενόπλοιων η υπογραφή από την ΤΕΝ των δύο αυτών ναυλοσυμφώνων καταδεικνύει ότι η αγορά είναι δυνατή και το 2019 και ο σχεδιασμός της ΤΕΝ είναι τέτοιος ώστε να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία» δήλωσε ο Γιώργος Σαρόγλου COO της ΤΕΝ: «Εκτιμούμε ότι η ναυλαγορά των δεξαμενόπλοιων το 2019 θα διατηρήσει το δυνατό αυτό momentum ως αποτέλεσμα της εξισορρόπησης μεταξύ προσφοράς και ζήτησης αλλά και ως αποτέλεσμα των επιπτώσεων από την εφαρμογή των νέων κανονισμών για την μείωση τςη ατμοσφαιρικής ρύπανσης από το 2020.

 

Η ΤΕΝ έχει στόλο από 66 πλοία συνολικής χωρητικότητας 7,5 εκατομμυρίων τόνων. Από αυτά τα 64 είναι δεξαμενόπλοια και δύο LNG.


protoselida

Secret Money

ΞANA ΣTO ΣΦYPI

ΞANA ΣTO ΣΦYPI

Για μια ακόμη φορά θα βγει στο σφυρί την ερχόμενη Tετάρτη 20 του μήνα το...

Τουρισμός

ΔΑΑ: 19ο Συνέδριο Μάρκετινγκ και βραβεία σε αεροπορικές εταιρείες

ΔΑΑ: 19ο Συνέδριο Μάρκετινγκ και βραβεία σε αεροπορικές…

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο το φετινό 19ο Συνέδριο Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών,...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.