Τασούλας: Σκηνοθετημένη η διαφωνία Τσίπρα - Καμμένου

«Η Βουλή δεν είναι μαθημένη από ευθιξία, γιατί εδώ πέρα ξεφεύγει ακόμη και από το να είναι συνταγματικό και πάει σε θέμα στοιχειώδους ευθιξίας. Ο κυβερνητικός εταίρος εδώ και καιρό απειλεί με άρση της εμπιστοσύνης πάνω στην οποία στηρίζεται αριθμητικά η παρούσα κυβέρνηση», είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ·Κωνσταντίνος Τασούλας, μιλώντας στον Realfm 97,8.

 

«Καταρχήν, εγώ θεωρώ ότι και οι δύο επιθυμούν οι εκλογές να γίνουν τον Οκτώβριο του 2019 επειδή δεν μπορούν να τις κάνουν τον Νοέμβριο. Εγώ περιμένω να αλλάξουν και την ώρα των εκλογών, αντί για τις 7 το πρωί να ξεκινήσει στις 8 για να κερδίσουν και μία ώρα. Λέω αυτά τα υπερβολικά για να δείξω πόσο μανιακά θέλουν έστω και μία τελευταία ώρα εξουσίας. Αυτός είναι ο στόχος, αυτή είναι η επιδίωξη, εκεί θα το πάνε. Εάν συμβεί κάποιο ατύχημα, θα συμβεί κατά τη γνώμη μου μόνο λόγω λάθους στη σκηνοθεσία της διαφωνίας τους», σημείωσε ο κ. Τασούλας και πρόσθεσε:

 

«Επειδή η σκηνοθεσία της διαφωνίας τους ή η σκηνοθεσία της ρήξης έχει πάρει διαστάσεις επαναλαμβανόμενες, ό,τι επαναλαμβάνεται στατιστικά έχει τον κίνδυνο κάποιου λάθους ή κάποιος τρίτος να μην καταλάβει κάτι από τη σκηνοθεσία και να σημειωθεί ένα θεσμικό λάθος το οποίο δεν διορθώνεται. Εγώ θεωρώ ότι είναι μία σκηνοθεσία η οποία αποσκοπεί σε διαφορετικά ακροατήρια, γιατί οι άνθρωποι απευθύνονται σε διαφορετικά ακροατήρια καταρχήν, και από εκεί και πέρα αυτό που τους δένει, το θεμέλιο της σχέσης τους, το θεμέλιο της σκηνοθεσίας είναι η παραμονή στη εξουσία όσο περισσότερο γίνεται».

 

Στο ερώτημα εάν αυτή η κυβέρνηση θα έχει πρόβλημα να πάει μέχρι το τέλος ο κ. Τασούλας απάντησε μεταξύ άλλων ότι «εάν πάρει σε ψήφο εμπιστοσύνης που θα φέρει ο ίδιος 151 ψήφους, τυπικά συνταγματικά αυτή η κυβέρνηση αριθμητικά στέκει. Πολιτικά, ηθικά είναι μία κυβέρνηση κουρελού, γιατί συντίθεται στους τελευταίους μήνες της συνταγματικής της θητείας από ετερόκλητα στοιχεία».


protoselida

Media

Επίθεση χάκερ στην ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού

Επίθεση χάκερ στην ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού "Κόκκινο 105,5"

Ηλεκτρονική επίθεση από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες δέχθηκε νωρίτερα το πρωί η ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού...

Αυτοκίνητο

Αύξηση πωλήσεων για την Peugeot το 2018

Αύξηση πωλήσεων για την Peugeot το 2018

Αύξηση πωλήσεων κατέγραψε η Peugeot το 2018, κατακτώντας την τρίτη θέση σε ταξινομήσεις νέων οχημάτων...

Υγεία & Διατροφή

Φυσική και με ελάχιστα φάρμακα η νέα θεραπεία υπογονιμότητας

Φυσική και με ελάχιστα φάρμακα η νέα θεραπεία…

Πληθαίνουν οι θεραπείες που απαιτούν μικρότερη φαρμακευτική επιβάρυνση, γεγονός το οποίο έχει εφαρμογή και στην...

Περιβάλλον

Γερμανία: Όρια ταχύτητας στις Autobahns βάζει η κλιματική αλλαγή

Γερμανία: Όρια ταχύτητας στις Autobahns βάζει η κλιματική…

H απουσία ορίων ταχύτητας στις φημισμένες Autobahns, τους αυτοκινητοδρόμους της Γερμανίας, ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν,...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.