Ρέθυμνο: Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με διεθνείς επενδυτές

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με εκπροσώπους δύο κορυφαίων διεθνώς επενδυτικών ομίλων σε σχέση με τις τουριστικές επενδύσεις που σχεδιάζουν στο Ρέθυμνο.

 

Πρόκειται για τον Παύλο Φωτιάδη από τον όμιλο «Φωτιάδη» και τον Abdullah Alsuwaiket από τον όμιλο «Alsuwaiket Group» από τη Σαουδική Αραβία, που ενδιαφέρονται για δύο όμορες επενδύσεις που θα γίνουν στην περιοχή της Τριόπετρας.

 

Ο Περιφερειάρχης συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργο Μαρινάκη καλωσόρισε τους εκπροσώπους των επενδυτικών ομίλων και τους συνεχάρη που επενδύουν στο νησί. Υπογράμμισε ταυτοχρονα τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης σε όλες τις επενδύσεις που αναβαθμίζουν την ποιότητα του τουρισμού, ενισχύουν την Κρήτη, την οικονομία της και δίνουν νέες θέσεις εργασίας.

 

Η Περιφέρεια, σημείωσε ο κ. Αρναουτάκης, προωθεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και εγκρίνει κάθε επένδυση που είναι φιλική στο περιβάλλον και ακολουθεί το βιώσιμο χωροταξικό σχεδιασμό του νησιού, αναβαθμίζοντας τις τουριστικές υποδομές και ενισχύοντας την οικονομία και την απασχόληση.


protoselida

Secret Money

ΞANA ΣTO ΣΦYPI

ΞANA ΣTO ΣΦYPI

Για μια ακόμη φορά θα βγει στο σφυρί την ερχόμενη Tετάρτη 20 του μήνα το...

Τουρισμός

ΔΑΑ: 19ο Συνέδριο Μάρκετινγκ και βραβεία σε αεροπορικές εταιρείες

ΔΑΑ: 19ο Συνέδριο Μάρκετινγκ και βραβεία σε αεροπορικές…

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο το φετινό 19ο Συνέδριο Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών,...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.