«Γκάζωσε» σε πωλήσεις η FORD MOTOR ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ

20% αύξηση

 

Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας Ford Motor Ελλάς ΑΕΒΕ, για το 2017 ανήλθε σε 83 εκατ. Ευρώ, σημειώνοντας αύξηση κατά 20% σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, όπως αποκαλύπτουν τα οικονομικά της στοιχεία.

 

Τα κέρδη προ φόρου εισοδήματος ήταν 8,4 εκατ. Ευρώ το 2017, έναντι 7,4 εκατ. Ευρώ το 2016. Τα καθαρά κέρδη για το 2017 ήταν 5,9 εκατ. Ευρώ, έναντι 4,6 εκατ. Ευρώ το 2016. H Εταιρεία απασχολεί 20 άτομα έμμισθο προσωπικό (2016: 20) και 14 άτομα μέσω εταιρείας απασχόλησης (2016: 13).

 

Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, τη διανομή και την προώθηση επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων Ford μέσω δικτύου αντιπροσώπων σε όλη την ελληνική επικράτεια.

 

Η Εταιρεία ελέγχεται κατά 100% από την Ford Motor Company, εταιρεία η οποία έχει συσταθεί και λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους της Πολιτείας Delaware των Η.Π.Α. Η διεύθυνση της έδρας της είναι One American Road, Dearborn, Michigan 48126, USA. Οι μετοχές της Ford Motor Company είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

 

 

 


protoselida

World Business

Μερίδιο στην Tesla θέλουν γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες

Μερίδιο στην Tesla θέλουν γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ορισμένες γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες φαίνεται να ενδιαφέρονται για μερίδιο στην αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla,...

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Έφτασε στην Κίνα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών

Έφτασε στην Κίνα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών

Στην Κίνα βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.