Το Παρίσι η πιο υγιεινή πόλη παγκοσμίως – 50η η Αθήνα

Το ταξιδιωτικό site TravelSupermarket δημιούργησε μια λίστα με τις πιο υγιεινές πόλεις του κόσμου, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των ιαματικών λουτρών, των γυμναστηρίων, των fitness cemter, των στούντιο γιόγκα, των στούντιο πιλάτες και των πάρκων που διαθέτουν, μαζί με εστιατόρια με επιλογές για vegan, καταστήματα υγιεινής διατροφής, τις ώρες ηλιοφάνειας και του κόστους διανυκτέρευσης σε ξενοδοχεία.

 

Το Παρίσι κερδίζει την πρώτη θέση στην σχετική λίστα που περιλαμβάνει 100 πόλεις και κατακτά έτσι τον τίτλο της πιο υγιεινής πόλης στον κόσμο. Η Αθήνα, βρίσκεται πολύ πιο κάτω στη λίστα και συγκεκριμένα κατατάσσεται στην 50ή θέση, ενώ το Ηράκλειο και η Ρόδος κατατάσσονται στην 38η και 45η θέση αντίστοιχα.

 

Η «Πόλη του Φωτός» και του έρωτα βαθμολογείται με 61,9 στα 100 καθώς διαθέτει πάνω από 894 σπα, 1.305 vegan εστιατόρια, 150 καταστήματα για βιολογικά προϊόντα και 139 πάρκα. Στη δεύτερη θέση έρχεται το Τσιανγκ Μάι στην Ταιλάνδη, με σκορ 59,6, ενώ ακολουθεί η Βαρκελώνη.

 

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν η Πατάγια στην Ταιλάνδη, το Βανκβούκερ, το Μαιάμα, το Σαν Φρανσίσκο, η Λισαβόνα, το Ντενπασάρ (Ινδονησία) και το Μπουένος Αιρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Λονδίνο, παρ’ όλο που έχει 4.000 εστιατόρια με επιλογές για vegan, κατατάσσεται στο νούμερο της λίστας λόγω του υψηλού κόστους διανυκτέρευσης και του χαμηλού αριθμού στούντιο γιόγκα.

 

Στις τρεις τελευταίες θέσεις της λίστας βρίσκονται το Αρτβίν της Τουρκίας, το Μαρακές και το Σιάμ Ρεάπ της Καμπότζης, καθώς και οι τρεις πόλεις δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε έναν βαθμό.

 

 

 


protoselida

World Business

Μερίδιο στην Tesla θέλουν γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες

Μερίδιο στην Tesla θέλουν γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ορισμένες γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες φαίνεται να ενδιαφέρονται για μερίδιο στην αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla,...

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Έφτασε στην Κίνα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών

Έφτασε στην Κίνα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών

Στην Κίνα βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.