Τουρισμός

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα για τον τουρισμό του μέλλοντος

Ένα χρόνο μετά το πρώτο του συνέδριο, το πρόγραμμα Τουρισμού και Φιλοξενίας του ACT (American College of Thessaloniki) διοργανώνει το δεύτερο συνέδριο του την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019.

 

Με τίτλο "The Tourism of Tomorrow 2019" η ημερίδα θα επικεντρωθεί στις προκλήσεις της ανάπτυξης του τουρισμού και της αύξησης του όγκου και του πώς αυτές μπορούν να συμβαδίζουν με την ποιότητα. Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που εκπροσωπούν διάφορες εταιρείες, θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν και να διερευνήσουν αυτό το κρίσιμο ζήτημα, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές δυναμικές της βιομηχανίας.

 

Στο πλαίσιο αυτό θα παρουσιαστούν, καλές πρακτικές, νέα επιχειρηματικά μοντέλα, καθώς και σημαντικές επενδύσεις που γίνονται από ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες. Επίσης θα παρουσιαστούν και τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας που διεξάγει το ACT για τους τουριστικούς προορισμούς της Ρόδου και της Χαλκιδικής, σε συνεργασία με το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου και τον Οργανισμό Τουρισμού Χαλκιδικής, αντίστοιχα.

 

Η ημερίδα πραγματοποιείται την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, (Κτίριο Μ2, αίθουσα «Μωρίς Σαλτιέλ»), είναι ανοιχτή για το κοινό και διεξάγεται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.

 

Κεντρική ομιλήτρια της ημερίδας είναι η Sarah Duignan, Director of Clients Relationships της πολυεθνικής εταιρίας STR. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν με εισηγήσεις και παρουσιάσεις οι: Γιώργος Σπανός, CEO, Domes Resorts, Κωνσταντίνος Τορνιβούκας, CEO, Tor Hotel Group, Χάρης Σιγανός, CEO, Zeus International, Γρηγόρης Μαλιάσας, Senior Vice President of Luxury Brands, Accor Hotels (Central & Eastern Europe), Μάριος Τριβιζάς, Principal Consultant Deloitte, Γεωργία Δώδου, PR Manager for Greece, Sani Resorts – Ikos Resorts, Σοφία Παναγιωτάκη, Managing Director, PR MEDIACO & NEEDaFIXER, Άλκης Σωτηρίου, Γενικός Διευθυντής, Makedonia Palace Hotel, Κατερίνα Πολάτου, Marketing & Development Manager, Fraport, Αλεξάνδρα Ευσταθιάδου, Ekies Resorts.

 

Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό, όμως απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή.


επιστροφή στην αρχή