Φόρουμ για τον γαστρονομικό τουρισμό αύριο

Την Παρασκευή 18/01/2019, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το μεγάλο forum: "Ανάπτυξη και γαστρονομικός τουρισμός, τρόποι, ιδέες και εφαρμογές" με θέμα την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού στην Ελλάδα.

 

Το φόρουμ διοργανώνεται από την εταιρεία τουριστικού marketing, Respond On Demand, στο πλαίσιο του Money Show Athens και θα λάβει χώρα στο Divani Caravel Hotel από τις 10:00 ως 14:00 στις αίθουσες ΕΔΕΣΣΑ & ΚΟΖΑΝΗ. Ισχυρός χορηγός επικοινωνίας του Forum είναι το Greek Travel Pages.

 

Δεκαέξι έγκριτοι ομιλητές θα καταθέσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους γύρω από θέματα όπως "Προκλήσεις και ζητήματα στον τομέα του γαστρονομικού τουρισμού", "Coffee City Tours & Cafe Culture Walks: Ο καφές ως προορισμός", "Σύγχρονες οπτικές τάσεις και εξελίξεις στην ανάδειξη και προβολή του γαστρονομικού τουρισμού", "Δείπνα εμπειρίας , μια ιστορία που αξίζει να ειπωθεί", "Εποχικότητα και καινοτόμος, εξωστρεφής Γαστρονομική Επιχειρηματικότητα", "Οινοτουρισμός & Γαστρονομία: Από την Θεωρία στην Πράξη" κ.α.

 

Το πλήρες πρόγραμμα και οι προκρατήσεις θέσεων για τους ενδιαφερόμενους μπορούν να βρεθούν στον σύνδεσμο: https://www.eventbrite.com/e/forum-registration-54128855865

 

Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.


protoselida

World Business

Μερίδιο στην Tesla θέλουν γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες

Μερίδιο στην Tesla θέλουν γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ορισμένες γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες φαίνεται να ενδιαφέρονται για μερίδιο στην αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla,...

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Έφτασε στην Κίνα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών

Έφτασε στην Κίνα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών

Στην Κίνα βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.