Deal News Online

undefined

CLASH: Η επανάσταση στις ρακέτες του σήμερα!

Η Wilson, η κορυφαία αθλητική εταιρεία τένις, καινοτομεί εισάγοντας μία ολοκαίνουρια συλλογή ρακετών με την ονομασία Clash. Τους μήνες που προηγήθηκαν, η Clash έκανε τη μυστηριώδη εμφάνισή της στο κοινό με έναν εντυπωσιακό «dazzle» σχεδιασμό σε λευκό με μαύρο που λειτούργησε ως ένα εξαιρετικό καμουφλάζ του πρωτότυπου σχεδίου. Με σύμβολο το τρίγωνο και με hashtag το #RacketRevolution, η Clash υπόσχεται την επανάσταση στις ρακέτες του σήμερα!

 

Ο σχεδιασμός της διήρκεσε τρία χρόνια, με αποτέλεσμα να αποτελεί την πρώτη συλλογή από ρακέτες που σχεδιάστηκαν με στόχο να επιτρέψουν στον παίκτη να ελίσσεται χωρίς δισταγμούς και χωρίς να θυσιάζει στο ελάχιστο τη σταθερότητα ή την ισχύ. Η Wilson σχεδίασε την Clash, για ένα ευρύ φάσμα παικτών που επιθυμούν μία ρακέτα που να διευκολύνει τις κινήσεις στο παιχνίδι.

 

 

Είναι μία πραγματική επανάσταση στον χώρο της ρακέτας. Η ιδέα γεννήθηκε από την σημαντική ανατροφοδότηση χιλιάδων παικτών τένις σε όλο τον κόσμο και φυσικά χιλιάδων ωρών παιχνιδιού. Με το σχεδιασμό της Clash, η Wilson επιδίωξε να αλλάξει τα δεδομένα στο πώς μία ρακέτα μπορεί να κινηθεί, να «αισθανθεί», να αντιδράσει στην κρούση της μπάλας και φυσικά πώς μπορεί να νιώσει ο παίκτης κρατώντας την στο χέρι του. Ο έλεγχος και η εμπιστοσύνη είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά που οι παίκτες αποζητούν από μία ρακέτα. Η νέα Clash παρέχει και τα δύο, δημιουργώντας μία σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης, ενώ παράλληλα παρέχει απίστευτο έλεγχο σε κάθε χτύπημα. Η ονομασία Clash αντιπροσωπεύει την τομή της ευελιξίας, της σταθερότητας, της δύναμης, του ελέγχου και της αίσθησης. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό με οτιδήποτε οι παίκτες έχουν δει ή αισθανθεί στις ρακέτες του σήμερα!

 

 

Για να δημιουργήσει την κατηγορία Clash, η ομάδα έρευνας και σχεδιασμού της Wilson χρησιμοποίησε τεχνολογία που αιχμαλωτίζει την κίνηση (motion capture) για να καταγράψει τις ταλαντεύσεις που δέχεται μία συμβατική ρακέτα. Σκοπός ήταν να αξιολογήσει τρόπους με τους οποίους η ρακέτα θα αποκτήσει μία αίσθηση «ρευστότητας» των κινήσεων στο πλαίσιό της. Θεώρησε ότι οι κινήσεις αυτές θα μπορούσαν να ενισχύσουν τον τρόπο με τον οποίο μία ρακέτα δέχεται και αποκρούει την μπάλα. Αυτή η θεωρία αποτέλεσε και τον βασικό άξονα δημιουργίας των ρακετών Clash.

 

Ο σχεδιασμός της Clash βασίστηκε σε δύο καινοτόμες τεχνολογίες: η πρώτη είναι η τεχνολογία FreeFlexTM στο υλικό του πλαισίου της ρακέτας, για μεγαλύτερο βαθμό ελαστικότητας τόσο οριζόντια όσο και κάθετα. Η τεχνολογία StableSmartTM από την άλλη, παρέχει σταθερότητα και ισχύ σε αυτό το εύκαμπτο πλαίσιο, συμπληρώνοντας την τεχνολογία FreeFlexTM. Η συνδυαστική επίδραση και των δύο, δίνει στον παίκτη τη δυνατότητα να ελέγξει με ακρίβεια την κατεύθυνση και το βάθος της βολής, δίνοντάς του μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε κάθε χτύπημα!

 

 

Το τελικό design των ρακετών Clash, φέρει το μινιμαλιστικό σχεδιασμό που εισήγαγε η Wilson και στα προηγούμενα μοντέλα της. Τα τρία χαρακτηριστικά χρώματα των μοντέλων Clash είναι το ματ μαύρο φινίρισμα του πλαισίου, οι γκρι τόνοι στα πλαϊνά σημεία της ρακέτας, και στην κορυφή ένα μοντέρνο υπέρυθρο κόκκινο δημιουργώντας μία φωτεινή αίσθηση καθώς η ρακέτα κινείται στον αέρα.

 

Η νέα συλλογή Wilson Clash περιλαμβάνει τα μοντέλα Clash 100 και Clash 100 Tour και θα είναι διαθέσιμη από 15 Φεβρουαρίου σε επιλεγμένα καταστήματα.

 

Μάθετε ακόμη περισσότερα για τα μοντέλα Clash εδώ.


World Business

United Group: Ολοκλήρωσε την εξαγορά της βουλγαρικής Nova Broadcasting Group

United Group: Ολοκλήρωσε την εξαγορά της βουλγαρικής Nova…

Η United Group, ο μεγαλύτερος πάροχος τηλεπικοινωνιών και Μέσων Ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, και μητρική...

Αθλητικά

Διαψεύδει δημοσίευμα περί ακύρωσης Ολυμπιακών η Ιαπωνία

Διαψεύδει δημοσίευμα περί ακύρωσης Ολυμπιακών η Ιαπωνία

Επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά η ιαπωνική κυβέρνηση έσπευσε να διαψεύσει σημερινό δημοσίευμα των «Times», με βάση το οποίο οι διοργανωτές των...

Τεχνολογία

Επέκταση συνεργασίας COSMOTE - Microsoft για λύσεις cloud

Επέκταση συνεργασίας COSMOTE - Microsoft για λύσεις cloud

Ακόμη πιο εξελιγμένες και υψηλής ποιότητας λύσεις cloud, σε μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, φιλοδοξούν να...

Τουρισμός

Crystal Cruises: Επέκταση ακυρώσεων κρουαζιέρων μέχρι Μάιο

Crystal Cruises: Επέκταση ακυρώσεων κρουαζιέρων μέχρι Μάιο

Η Crystal Cruises επέκτεινε την αναστολή των κρουαζιέρων της μέχρι τα τέλη Μαΐου, με αρκετά ελληνικά δρομολόγια να...

Copyright © 2021 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.