ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Πρόγραμμα ανάπτυξης, ύψους 93 εκατ. ευρώ στην πενταετία 2019-2023

Πρόγραμμα ανάπτυξης, προϋπολογισμού 93 εκατ. ευρώ, θα εφαρμόσει την επόμενη πενταετία (2019-2023)η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, όπως ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Λεωνίδας Μπακούρας. Το πλάνο επενδύσεων της εταιρείας, που έχει εγκριθεί από το διοικητικό της συμβούλιο, προβλέπει επέκταση του δικτύου κατά 297 χιλιόμετρα, 63.000 νέες συμβάσεις σύνδεσης και συνολικά 395.000 συνδέσεις καταναλωτών, με στόχο το 65% του πληθυσμού να επωφελείται της χρήσης του αερίου έως το 2023.

 

Ο κ.Μπακούρας υπογράμμισε ότι το 2018 επιτεύχθηκαν με επιτυχία επιχειρησιακοί στόχοι όπως μηδενικά ατυχήματα, υψηλή διείσδυση στις περιοχές Αδείας, διασφάλιση της Λειτουργικής Ανεξαρτησίας, αδιάλειπτη διανομή φυσικού αερίου και οικονομική αποδοτικότητα με κέρδη προ φορών 24,8 εκατ. ευρώ, που ξεπέρασαν κατά 17,2% το ύψος του προϋπολογισμού.

 

Στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, για το 2019, θα τροφοδοτηθούν τα Βασιλικά του δήμου Θέρμης και σύμφωνα με το πολυετές πρόγραμμα της εταιρείας θα λάβουν αέριο ο Σταυρός του δήμου Βόλβης και η Χαλκηδόνα του δήμου Χαλκηδόνος. Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, εντός του 2019 θα ενταχθούν στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου οι Σοφάδες του δήμου Σοφάδων, η Ν. Αγχίαλος του δήμου Βόλου, η Αγιά του δήμου Αγιάς και ο Παλάμας του δήμου Παλαμά, ενώ μέχρι το 2022 θα ενταχθούν στο πρόγραμμα το Μουζάκι του δήμου Μουζακίου, το Συκούριο του δήμου Τεμπών, ο Αμπελώνας του δήμου Τυρνάβου και η Φαλάνη του δήμου Λαρισαίων.


protoselida

World Business

Xiaomi: Δυναμική ετήσια αύξηση

Xiaomi: Δυναμική ετήσια αύξηση

Η κινεζική τεχνολογική εταιρεία Xiaomi είχε τζίρο 174,9 δισεκατομμύρια γουάν (26 δισεκατομμύρια δολάρια) καταγράφοντας ετήσια αύξηση...

Media

Spiegel: Ανήσυχοι ή ρατσιστές οι γονείς στη Σάμο;

Spiegel: Ανήσυχοι ή ρατσιστές οι γονείς στη Σάμο;

Στις κινητοποιήσεις γονέων στη Σάμο καθώς και στην αποχή μαθητών ως αντίδραση για τη φοίτηση...

Secret Money

ΞANA ΣTO ΣΦYPI

ΞANA ΣTO ΣΦYPI

Για μια ακόμη φορά θα βγει στο σφυρί την ερχόμενη Tετάρτη 20 του μήνα το...

Αθλητικά

Πιτίνο: «Μας αρέσει η πίεση»

Πιτίνο: «Μας αρέσει η πίεση»

Επί ιταλικού εδάφους βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού, ενόψει της αυριανής (22/3, 21:45) κομβικής αναμέτρησης...

Τεχνολογία

Facebook: «Γυμνοί» 600.000.000 κωδικοί χρηστών

Facebook: «Γυμνοί» 600.000.000 κωδικοί χρηστών

Το Facebook παραδέχτηκε σήμερα ότι οι κωδικοί πρόσβασης εκατομμυρίων χρηστών του είχαν αποθηκευτεί στους εσωτερικούς...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.