Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση είναι ο καλύτερος συνήγορος των Σκοπιανών

Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση

 

Τη σημασία της ορθής λειτουργίας του Κοινοβουλίου επισημαίνει, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής", ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

"Όλα είναι πάντα ανοιχτά", σχολιάζει και σημειώνει: "Ο κ. Βούτσης δυστυχώς έδειξε μια εικόνα κομματικού υπαλλήλου και όχι προέδρου της Βουλής όλων των Ελλήνων".

 

Για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Τουρκία επισημαίνει ότι "δεν προσέθεσε τίποτα καλό για την Ελλάδα, αντιθέτως επέτρεψε στην Τουρκία να θέσει εκ νέου όλες τις διεκδικήσεις εναντίον της Ελλάδας".

 

Ακόμη, σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζει ότι η κυβέρνηση "έχει αποδειχθεί ο καλύτερος συνήγορος υπερασπίσεων των Σκοπιανών σε όλες τις παραβιάσεις που έχουν κάνει μέχρι σήμερα".

 

Επίσης, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι επιδιώκει τον διχασμό και τη σύγκρουση και σημειώνει ότι στις επερχόμενες εκλογές χρειάζεται μία "ισχυρή Νέα Δημοκρατία", αλλά ταυτόχρονα και "μεγάλες πλειοψηφίες που θα επιτρέψουν και την αλλαγή του Συντάγματος και την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και την εκπομπή της εικόνας, προς τις αγορές και το διεθνές σύστημα, μιας χώρας με σταθερότητα και στιβαρή ηγεσία".

 

Τέλος, ξεκαθαρίζει ότι η ΝΔ είναι "από την ιδρυτική της διακήρυξη, μία παράταξη από τις παρυφές της Κεντροαριστεράς μέχρι τη Δεξιά".

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


protoselida

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Τουρισμός

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Ειδική εκδήλωση - προβολή θα πραγματοποιήσει στο βραβευμένο ελληνικό εστιατόριο "Le Mavrommatis" στο Παρίσι, τη...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.