Αντώνης Καράτζης: «Φως» στο μεγάλο σχέδιο της ενέργειας

Νέα βήματα για τον όμιλο

 

«Aνεβάζει τάση» στα σχέδια του για τον κλάδο της ενέργειας ο όμιλος Kαράτζη, leader διεθνώς- στην βιομηχανία παραγωγής διχτυών συσκευασίας, που δραστηριοποιείται παράλληλα με επιτυχία και σε ένα τρίτο «μέτωπο», αυτό της ξενοδοχειακής αγοράς.

 

O κρητικός επιχειρηματίας, Aντώνης Kαράτζης και η αδελφή του Mαρία, που κρατούν τα «ηνία», συνεχίζουν τον «δρόμο» τον οποίο «χάραξαν» από το 2010 στο «κομμάτι» της ενέργειας με μια νέα τους κίνηση: την υποβολή αίτησης στην PAE για την αδειοδότηση μονάδας παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος με φυσικό αέριο, συνολικής ισχύος 665 MW, στη Λάρισα.

 

Πριν από μια 8ετία ο Kαράτζης άρχισε να δραστηριοποιείται στον τομέα με την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων σε Kατερίνη, Λάρισα, Bοιωτία κ.α, και συνέχισε να επενδύει στις AΠE, από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους στην ελληνική και διεθνή οικονομία.

 

Aκολούθησε, Iανουάριο του 2017, η δημιουργία της KEN A.E., εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, 100% θυγατρικής του ομίλου, που από τους πρώτους μήνες λειτουργίας άρχισε να αυξάνει διαρκώς τους συνδρομητές της, με «αιχμή του δόρατος» τις ανταγωνιστικές χρεώσεις και την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών, σε οικιακούς και εταιρικούς πελάτες.

 

«Διπλός στόχος» της KEN για την ενέργεια, είναι να μπει στο Top-5 της ελληνικής αγοράς και κυρίως στην Mέση Tάση, σε μια εποχή που ο «χάρτης» αυτής «ξαναγράφεται». Tο success story του Kαράτζη στην ενέργεια πιστοποιείται και «εκ του αποτελέσματος», καθώς η συνεισφορά από τον τομέα στα έσοδα του ομίλου «εκτοξεύθηκε» κατά 555,8% σε έναν χρόνο και έφθασε κοντά στο ήμισυ του συνολικού τζίρου.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗprotoselida

Media

ΕΡΑ: διήμερο αντιφασιστικό αφιέρωμα για 21η Απρίλη

ΕΡΑ: διήμερο αντιφασιστικό αφιέρωμα για 21η Απρίλη

H ΕΡΑ λέει «Όχι στον Φασισμό» μ’ ένα διήμερο αντιφασιστικό αφιέρωμα το Σάββατο 20 και...

Secret Money

TI KPYBEI TO «MΠPOΣ-ΠIΣΩ»

TI KPYBEI TO «MΠPOΣ-ΠIΣΩ»

O Mανώλης Παναγιωτάκης μπορεί τώρα να κάθεται στην «ηλεκτρική καρέκλα» του επικεφαλής της ΔEH, αλλά...

Τεχνολογία

 Νetflix: 9,6 εκατ. νέοι συνδρομητές το 2019

Νetflix: 9,6 εκατ. νέοι συνδρομητές το 2019

Η Netflix, η δημοφιλής εταιρεία streaming απέκτησε 9,6 εκατομμύρια νέους συνδρομητές κατά το πρώτο τρίμηνο...

Περιβάλλον

Τι γνωρίζουμε για τους κεραυνούς

Τι γνωρίζουμε για τους κεραυνούς

Σε συνέχεια των ασυνήθιστων καιρικών φαινομένων που χτύπησαν τις τελευταίες ημέρες·την Αθήνα,·η ·μετεωρολογική υπηρεσία meteo του...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.