Οικονομία

Από 4 μέχρι 11 Μαρτίου η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Για έκτη συνεχή χρονιά ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) διοργανώνει την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 4 έως τη Δευτέρα 11 Μαρτίου.

 

Ειδικότερα, το πλήθος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχει ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να «βιώσει» την online αγοραστική εμπειρία.

 

Η εφετινή διοργάνωση διευρύνει τις δράσεις πέρα από τις συνηθισμένες προσφορές των εμπόρων & συγκεκριμένα οι ενέργειες και οι δράσεις της εβδομάδας θα βασιστούν σε:

 

Αποκλειστικές προσφορές των ηλεκτρονικών καταστημάτων

 

Εκπαιδεύσεις σχετικά με τους τομείς:

 

Ασφάλεια συναλλαγών και Online πληρωμές,

 

Προσωπικά δεδομένα και GDPR,

 

Δικαιώματα καταναλωτή

 

Ενημέρωση σχετικά με τα προνόμια του Σήματος Αξιοπιστίας του GRECA (Trustmark).

 

Οι παραπάνω ενέργειες και δράσεις θα υλοποιηθούν με εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, συνεντεύξεις στελεχών του κλάδου & σχετική αρθρογραφία.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, τα ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω e-mail, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 210 7279167.

 

Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2013 από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A) και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στο GreekEcommerce.gr.


επιστροφή στην αρχή