Lidl Ελλάς: Κορυφαίος εργοδότης σε Ελλάδα και Ευρώπη

Toν τίτλο του Κορυφαίου Εργοδότη, σε Ελλάδα και Ευρώπη, απέσπασε η Lidl Ελλάς από το ανεξάρτητο Ινστιτούτο "Top Employers", με έδρα το Άμστερνταμ.

 

Πρόκειται για μία πιστοποίηση που αποτελεί αποτέλεσμα του επιτυχούς εξωτερικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Top Employers στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω της μεθόδου αξιολόγησης πολλαπλών σταδίων. Tο ανεξάρτητο Ινστιτούτο "Top Employers" πιστοποιεί σε ετήσια βάση τους κορυφαίους εργοδότες σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίοι διακρίνονται για την υποστήριξη προς τους εργαζομένους τους, για τις αμοιβές και παροχές, για την εταιρική κουλτούρα, αλλά και για τις ευκαιρίες ανάπτυξης και εκπαίδευσης που τους προσφέρουν.

 

H Lidl Ελλάς διανύει πλέον 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα, και υπολογίζεται ότι µέχρι το τέλος του 2019 ο αριθμός των 5.500 εργαζομένων της εταιρείας θα αγγίζει τους 6.000. Προσφέρει σιγουριά στις πληρωμές, ασφαλή εργασία, υψηλές, άνω του µέσου όρου της αγοράς, απολαβές και ελκυστικές επιπλέον παροχές που βελτιώνουν την επαγγελματική καθημερινότητα των ανθρώπων της.

 

Σε ανακοίνωσή της με τίτλο "Έλα μαζί μας πέρα απ' τα σύννεφα!" η Lidl ευχαρίστησε θερμά το ανθρώπινο δυναμικό της, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Με τον τίτλο TOP EMPLOYER δικό μας για 3η χρονιά, συνεχίζουμε με ακόμα υψηλότερες αποδοχές για την ομάδα που μας κάνει να "πετάμε" εδώ και 20 χρόνια!".

 

Όπως αναδεικνύεται στην παραπάνω ανακοίνωση και έχοντας στο επίκεντρο τους ανθρώπους της, η Lidl συνεχίζει εξίσου δυναμικά. Έτσι, από την 1 Μαρτίου 2019, θα εφαρμόσει µια νέα µισθολογική πολιτική µε στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των βασικών αρχών της όπως είναι η αξιοκρατία, η εμπιστοσύνη και η δικαιοσύνη αλλά και η ισότητα ευκαιριών για όλους. Για τον λόγο αυτό, ανέπτυξε, µε ισχύ από 1 Μαρτίου 2019, µια νέα µισθολογική δομή, που θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των απολαβών και κατά συνέπεια την αυξημένη επένδυση σε µισθούς .

 

Η ∆ιεύθυνση Ανθρώπινου ∆υναµικού συνεχίζει να επενδύει στους ανθρώπους της µέσα από ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης και προσωπικής εξέλιξης. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2019, προγραµµατίζει νέες προσλήψεις, ενδυναμώνοντας περαιτέρω την παρουσία της στην ελληνική αγορά λιανεμπορίου µε στόχο να παραμείνει ένας εργοδότης επιλογής, σταθερός και υπεύθυνος.

 

Έτσι, για την ικανοποίηση τους, θα διοργανώσει µέσα στο 2019 πολλές δράσεις µε κόστος που ξεπερνάει τις 600.000€. Επίσης, θα συνεχίσει να προσφέρει δώρα στους εργαζομένους που κλείνουν 10 χρόνια εργασίας στη Lidl Ελλάς καθώς και στους νέους γονείς. Συνολικά, εντός του 2019, θα επενδύσει σχεδόν 800.000€ για την ικανοποίηση και δέσμευση των εργαζομένων της.

 

Επιπλέον, επενδύει συνεχώς και στην εκπαίδευση και ανάπτυξη του δυναμικού της, με τη συνολική επένδυση για την Εκπαίδευση και Ανάπτυξη το 2019 να ανέρχεται στα 1.300.000 ευρώ.

 

Η τελετή της βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στις 14.02.2019, από το Ινστιτούτο "Top Employers" στο Άμστερνταμ.


protoselida

World Business

Η βρετανική ασφαλιστική Aviva θα μεταφέρει τα κεφάλαιά της στην Ιρλανδία

Η βρετανική ασφαλιστική Aviva θα μεταφέρει τα κεφάλαιά…

Η Aviva, η δεύτερη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της Βρετανίας, ανακοίνωσε ότι θα μεταφέρει τα κεφάλαιά...

Media

Politico: Απογευματινή, η παλαιότερη ελληνική εφημερίδα στην Τουρκία

Politico: Απογευματινή, η παλαιότερη ελληνική εφημερίδα στην Τουρκία

Ρεπορτάζ με θέμα την παλαιότερη ελληνική εφημερίδα που κυκλοφορεί στην Τουρκία, την "Απογευματινή", η οποία...

Secret Money

EPXONTAI «METAΓPAΦEΣ»

EPXONTAI «METAΓPAΦEΣ»

Δεν είναι μόνο στη Folli Follie που κάποια δυνατά brands «αλλάζουν χέρια». Kινητικότητα παρατηρείται και...

Αθλητικά

Ιστιοπλοΐα: Τελετή βράβευσης των κορυφαίων του 2018

Ιστιοπλοΐα: Τελετή βράβευσης των κορυφαίων του 2018

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΕΙΟ) διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την "Βραδιά των Πρώτων", την...

Περιβάλλον

Σέιχ Σου: Φύτευση2.000 βραδυφλεγών φυτών για πυρασφάλεια

Σέιχ Σου: Φύτευση2.000 βραδυφλεγών φυτών για πυρασφάλεια

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Πυροσβεστική το επόμενο χρονικό διάστημα θα...

Τουρισμός

Aegean: 7 νέοι προορισμοί και επένδυση στο δίκτυο εξωτερικού με 700 χιλιάδες επιπλέον θέσεις

Aegean: 7 νέοι προορισμοί και επένδυση στο δίκτυο…

Σημαντικά μεγαλύτερη προσφορά θέσεων, αλλά και νέους προορισμούς περιλαμβάνει το πρόγραμμα δρομολογίων της AEGEAN...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.