Deal News Online

undefined

Χαρίτσης: Για μία ακόμη φορά η ΝΔ σπεύδει να υιοθετήσει fake news

«Για μία ακόμη φορά η ΝΔ σπεύδει να υιοθετήσει fake news και θεωρίες συνωμοσίας που παράγονται από τον αντιπολιτευόμενο Τύπο», τονίζει ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.

 

Όπως υποστηρίζει «μετά τα ευφάνταστα σενάρια περί νοθείας στις εκλογές που δήθεν ετοιμάζει η Κυβέρνηση στα υπόγεια του Υπουργείου Εσωτερικών με αλλαγή της εταιρείας που συνεργάζεται με τις υπηρεσίες του Υπουργείου για την προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας, σειρά τώρα για τηναξιωματική αντιπολίτευση παίρνει η αυτούσια αναπαραγωγή δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για εγγραφή 43.000 αλλοδαπών (sic) ψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους της Α’ Αθήνας με στόχο την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος!».


 

«Περισσότερα ψεύδη σε μια τόσο μικρή πρόταση δεν θα μπορούσαν να χωρέσουν!», προσθέτει ο κ. Χαρίτσης και σμειώνει πως «οι 43.000 που "αποκαλύπτει" το δημοσίευμα και επικαλείται ο τομεάρχης εθνικής άμυνας της ΝΔ κ. Κικίλιας, είναι στην πραγματικότητα 12.841 συμπολίτες μας που απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια την περίοδο 2015 – 2018, απλούστατα γιατί πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που ορίζει το Σύνταγμα και οι νόμοι της χώρας».

 

Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών αναφέρει πως «η συντριπτική πλειονότητα μάλιστα των περιπτώσεων αφορά την απόδοση ιθαγένειας στα παιδιά "δεύτερης γενιάς". Στα παιδιά δηλαδή που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, πήγαν στα ελληνικά σχολεία, μετέχουν της ελληνικής παιδείας. Η Κυβέρνησή μας πήρε την πρωτοβουλία το 2015 να δώσει τη δυνατότητα σε αυτά τα παιδιά να γίνουν Έλληνες πολίτες. Έκανε δηλαδή, πράξη επιτέλους και στην Ελλάδα αυτό που προβλέπεται εδώ και πολλά χρόνια σε κάθε σύγχρονο, ευνομούμενο Κράτος».

 

«Άνθρακες λοιπόν ο θησαυρός» συνεχίζει ο κ. Χαρίτσης, επισημαίνοντας πως «το νέο καταχθόνιο "σχέδιο" της κυβέρνησης για την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος, που "ανακάλυψε" η αξιωματική αντιπολίτευση δεν είναι παρά μία ακόμη ακροδεξιά θεωρία συνωμοσίας κατασκευασμένη εξολοκλήρου από fake news, ξενοφοβία και ρατσισμό».

 

«Δυστυχώς δεν μας εκπλήσσει η νέα αυτή χυδαία επίθεση. Η Νέα Δημοκρατία, βοηθούμενη από τη στάση μερίδας των ΜΜΕ, έχει επιλέξει εδώ και αρκετό καιρό τον ολισθηρό δρόμο της σύμπλευσης με την ακροδεξιά σε όλα τα μείζονα πολιτικά ζητήματα. Ήταν απολύτως αναμενόμενο ότι θα υιοθετήσει και τις τοξικές μεθόδους αυτής της ακροδεξιάς. Όπως όλα δείχνουν, η άλλοτε μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη μετατρέπεται με ταχείς ρυθμούς σε ένα θλιβερό υβρίδιο του ΛΑΟΣ και της Πολιτικής Άνοιξης», υπογραμμίζει.

 

Τέλος, ο κ. Χαρίτσης τονίζει: «Από τη μεριά μας, είμαστε περήφανοι για αυτή την "σκανδαλώδη αύξηση κατά 136% στις ιθαγένειες" κατά τα δημοσιεύματα, δηλαδή την απόδοση ιθαγένειας στα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγαλώνουν στην Ελλάδα – που είναι και η μόνη πατρίδα που γνωρίζουν».


protoselida

Αθλητικά

Κάτι… τρέχει στη Σκύρο: To Skyros Run 2020 επιστρέφει

Κάτι… τρέχει στη Σκύρο: To Skyros Run 2020…

Στο επίκεντρο του δρομικού ενδιαφέροντος βρίσκεται τo Skyros Run 2020 που διοργανώνεται από τον Δημο...

Αυτοκίνητο

Mazda: Νέο σημείο πώλησης στη Λαμία

Mazda: Νέο σημείο πώλησης στη Λαμία

H Mazda στην Ελλάδα διευρύνεται και μεγαλώνει! Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελάτων της...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.