Σε τουριστική έκθεση της Δανίας η Περιφέρεια Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής, συνεχίζοντας τις συντονισμένες δράσεις για την τουριστική της προβολή, στρέφεται αυτή τη φορά προς το ταξιδιωτικό κοινό της Σκανδιναβίας, με τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Ferie For Alle 2019» στο Χέρνινγκ της Δανίας.

 

Πρόκειται  για τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Δανίας, η οποία λαμβάνει χώρα από το 1998. Θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως και τις 24 Φεβρουαρίου 2019 και θα συμμετέχουν πάνω από 1.200 εκθέτες και 3.000 επαγγελματίες του τουρισμού.

 

Η Περιφέρεια Αττικής ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), στο περίπτερο Hall M, Stand 9810, θα υποδεχθεί το κοινό της στο εκθεσιακό κέντρο MCH, προβάλλοντας τα μοναδικά πλεονεκτήματα των επιμέρους προορισμών της Αττικής, και εστιάζοντας στο ιδιαίτερο προφίλ και τις προτιμήσεις του σκανδιναβικού κοινού.

 

Με το νέο σλόγκαν «Attica. Greece in a Snapshot», το οποίο εκφράζει απόλυτα την ποικιλομορφία του αττικού τοπίου και συνοψίζει τη μοναδικότητα της Αττικής ως σπάνιας συλλογής ελληνικών εικόνων και αυθεντικών εμπειριών, τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής θα παρουσιάσουν στη σημαντική τουριστική αγορά της Σκανδιναβίας τα κυριότερα ώριμα τουριστικά προϊόντα ολόκληρης της Αττικής.

 

Στόχος της παρουσίας στη διεθνή τουριστική έκθεση της Δανίας είναι η ενίσχυση των τουριστικών ροών από τις σκανδιναβικές χώρες προς την Αττική, την οποία ήδη οι λαοί της βόρειας Ευρώπης δείχνουν να αγαπούν ιδιαιτέρως. Άλλωστε, το ταξιδιωτικό κοινό της έκθεσης «Ferie For Alle» αποτελείται κυρίως από άτομα μεγαλύτερης ηλικιακά ομάδας και οικογένειες, οι οποίοι ταξιδεύουν ανεξάρτητα και επιθυμούν να βιώσουν τον αυθεντικό χαρακτήρα της κάθε περιοχής που επισκέπτονται.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή της Περιφέρειας Αττικής στην έκθεση της Δανίας θα δοθεί στον πολιτιστικό, γαστρονομικό και θαλάσσιο τουρισμό, θεματικές ενότητες που ενδιαφέρουν περισσότερο τους Δανούς τουρίστες, ενώ θα παρουσιαστούν και οι δυνατότητες της Αττικής και των νησιών της σχετικά με ειδικές μορφές τουρισμού, όπως ποδηλασία, περιηγητικά μονοπάτια, κάμπινγκ, αθλητικές δραστηριότητες κ.ά.


protoselida

World Business

SAS: Επενδύσεις 1 δισ. δολ. για την Τεχνητή Νοημοσύνη

SAS: Επενδύσεις 1 δισ. δολ. για την Τεχνητή…

Επενδύσεις ύψους ενός δις. Δολαρίων σε τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης τα επόμενα τρία χρόνια, μέσα από...

Media

DW: Οι ελληνικές ακτές κινδυνεύουν από τα σκουπίδια

DW: Οι ελληνικές ακτές κινδυνεύουν από τα σκουπίδια

H Eπανομή αποτελεί για τη Θεσσαλονίκη μια από τις πιο κοντινές ακτές για μπάνιο. ...

Secret Money

ΞANA ΣTO ΣΦYPI

ΞANA ΣTO ΣΦYPI

Για μια ακόμη φορά θα βγει στο σφυρί την ερχόμενη Tετάρτη 20 του μήνα το...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.