Πούλησε μετοχές της Apple η Berkshire Hathaway

Μείωσε η Berkshire Hathaway το ποσοστό της στην Apple κατά περίπου 3 εκατομμύρια μετοχές, στα 249,5 εκατομμύρια το τέταρτο τρίμηνο, αλλά, σύμφωνα με το CNBC, ο Γουόρεν Μπάφετ δεν είχε καμία εμπλοκή στην πώληση.

 

"Κάποιος από τους διαχειριστές του fund, ο οποίος είχε θέση στην Apple, πούλησε μέρος των μετοχών του προκειμένου να κάνει μια άλλη τοποθέτηση" είπε μιλώντας στο Reuters ο βοηθός του Μπάφετ Debbie Bosanek. "Δεν έχει πουληθεί ποτέ καμία μετοχή υπό τις οδηγίες του Μπάφετ" πρόσθεσε.

 

Ο Μπάφετ ανακοίνωσε για πρώτη φορά το 2017 ότι η Berkshire θα αγοράσει μετοχές της Apple παρά την αποστροφή του προς τις μετοχές του τεχνολογικού κλάδου. Από τότε, η τοποθέτηση της Berkshire στην κατασκευάστρια των iPhone έχει αυξηθεί σημαντικά. Έως το τέλος του 2017, η Berkshire κατείχε 165,3 εκατομμύρια μετοχές της Apple, ενώ αγόρασε άλλα 75 εκατομμύρια μετοχές στο πρώτο τρίμηνο του 2018.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

ΕΡΤ3: Αφιέρωμα στην Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

ΕΡΤ3: Αφιέρωμα στην Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου,  η ΕΡΤ3 την Κυριακή,...

Secret Money

MIKPO KAΛAΘI

MIKPO KAΛAΘI

Mπορεί οι ενδιάμεσες εκπτώσεις να ξεκίνησαν χθες, αλλά η αγορά κρατάει «μικρό καλάθι». Oύτως ή...

Τουρισμός

Τουριστικό πόλος έλξης τα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου

Τουριστικό πόλος έλξης τα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου

Σε έναν από τους σπουδαιότερους τουριστικούς- εκπαιδευτικούς προορισμους της χώρας μας, εξελίσσονται τα Ναυπηγεία του...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.