Στην ευρωπαϊκή ελίτ του συνεδριακού τουρισμού η Αθήνα

Στην ευρωπαϊκή ελίτ του συνεδριακού τουρισμού βρέθηκε η Αθήνα, καθώς το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών της Αθήνας (This is Athens-Convention and Visitors Bureau) πρόσθεσε μια ακόμη διάκριση, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης της Έκθεσης Conventa 2019, που διοργανώνει ετησίως το περιοδικό Kongres Magazine, για τον συνεδριακό τουρισμό.

 

Στο πλαίσιο της καταγραφής και αξιολόγησης ξενοδοχείων και συνεδριακών κέντρων σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, η Αθήνα απέσπασε δύο "Certificate of Excellence" στην κατηγορία XL Meeting Destinations 2018 και στην κατηγορία New Europe Destinations 2018. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας.

 

"Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να στηρίξουμε την οικονομία επισκεπτών της πόλης, μέσω της υλοποίησης συγκεκριμένου τριετούς αναπτυξιακού πλάνου. Σε συνδυασμό με τη στρατηγική επανατοποθέτηση της ελληνικής πρωτεύουσας και στοχευμένες καμπάνιες προβολής του προορισμού, θέτουμε την Αθήνα στο κέντρο της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς αλλά και του συνεδριακού τουρισμού", τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αλέξης Γαληνός, διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών η οποία συντονίζει το αναπτυξιακό πλάνο του "This is Athens & Partners".

 

Παράλληλα με την απονομή των βραβείων, τo Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών της Αθήνας έδωσε το "παρών" στο πλαίσιο της Conventa 2019, με συμμετοχή σε περισσότερες από 30 συναντήσεις δικτύωσης, όπου η Αθήνα παρουσιάστηκε ως κορυφαίος προορισμός φιλοξενίας συνεδρίων και εκδηλώσεων σε εκπροσώπους φορέων και διοργανωτών από όλη την Ευρώπη. Η προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αθήνας στις αγορές του εξωτερικού, όπως τονιζεται, αποτελεί σαφή στρατηγικό στόχο του δήμου και της νεοσύστατης σύμπραξης This is Athens & Partners, στην οποία εντάσσονται και οι δράσεις του Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών της Αθήνας.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

World Business

Tριπλασιασμός των κερδών της Lenovo

Tριπλασιασμός των κερδών της Lenovo

Τριπλασιάστηκαν τα τριμηνιαία κέρδη της κινεζικής εταιρείας Lenovo, καθώς οι ισχυρές πωλήσεις υπολογιστών βοήθησαν τη...

Media

8η Διεθνής Συνάντηση για την Υβριδική Τηλεόραση στην Αθήνα

8η Διεθνής Συνάντηση για την Υβριδική Τηλεόραση στην…

Η Αθήνα θα φιλοξενήσει την 8η Διεθνή Συνάντηση για την Υβριδική Τηλεόραση στις 21 και...

Secret Money

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Mπορεί οι εξελίξεις να τρέχουν γύρω από τα ναυπηγεία Eλευσίνας, αλλά το όνομα του Nίκου...

Αθλητικά

Ξεκίνησε η εποχή Αναστασίου στον Ατρόμητο

Ξεκίνησε η εποχή Αναστασίου στον Ατρόμητο

Η εποχή του Γιάννη Αναστασίου στον Ατρόμητο ξεκίνησε σήμερα (24/5) το απόγευμα, με την επίσημη...

Αυτοκίνητο

Ξεκινά λιανικές πωλήσεις στην Ελλάδα η Mazda

Ξεκινά λιανικές πωλήσεις στην Ελλάδα η Mazda

Την επίσημη παρουσίασή της στην Αθήνα πραγματοποίησε η Mazda, ξεκινώντας τις λιανικές πωλήσεις οχημάτων της...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.