Βραβείο Kομισιόν για δημοσιογραφία υπέρ της βιώσιμης ανάπτυξης

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι δέχεται από χθες αιτήσεις για το βραβείο δημοσιογραφίας «Lorenzo Natali» που απονέμεται σε δημοσιογράφους που αρθρογραφούν συστηματικά και με επιτυχία για θέματα που αφορούν στην εξάλειψη της φτώχειας και την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική διάσταση της βιώσιμης ανάπτυξης.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι αιτήσεις γίνονται, από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 14 Απριλίου, για το επιγραμμικό, το έντυπο και το οπτικοακουστικό έργο.

 

"Η μεγάλη πλειονότητα των ανθρώπων σ' αυτόν τον κόσμο ζει σε αναπτυσσόμενες χώρες και έχουμε δεσμευτεί να μην αφήσουμε κανέναν στο περιθώριο. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι όλοι μπορούν να ζουν με ασφάλεια, υγεία και ευημερία. Υπάρχουν διαφορετικές πραγματικότητες ανά την υφήλιο και τα μέσα ενημέρωσης βρίσκονται εδώ για να μας κάνουν να τις δούμε", δήλωσε ο Επίτροπος Διεθνούς Συνεργασίας και Ανάπτυξης κ. Νέβεν Μίμιτσα.

"Το βραβείο Lorenzo Natalia Media είναι το βραβείο για τους δημοσιογράφους που έχουν ως αποτέλεσμα να μας ενθαρρύνουν να αναλάβουμε δράση για ένα καλύτερο αύριο", κατέληξε ο επίτροπος.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

Global Editors Network Summit στο Ίδρυμα Νιάρχος

Global Editors Network Summit στο Ίδρυμα Νιάρχος

Σε ειδική τελετή ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Μπρούλιας, υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο τους διοργανωτές,...

Secret Money

ΠΩΛHTHPIO ΣTO KAMENO

ΠΩΛHTHPIO ΣTO KAMENO

Στο κτίριο επί της Aμαλίας στον αριθμό 40 που κάποτε στεγαζόταν το ΣΔOE βάζει πωλητήριο...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.