Βραβείο Kομισιόν για δημοσιογραφία υπέρ της βιώσιμης ανάπτυξης

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι δέχεται από χθες αιτήσεις για το βραβείο δημοσιογραφίας «Lorenzo Natali» που απονέμεται σε δημοσιογράφους που αρθρογραφούν συστηματικά και με επιτυχία για θέματα που αφορούν στην εξάλειψη της φτώχειας και την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική διάσταση της βιώσιμης ανάπτυξης.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι αιτήσεις γίνονται, από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 14 Απριλίου, για το επιγραμμικό, το έντυπο και το οπτικοακουστικό έργο.

 

"Η μεγάλη πλειονότητα των ανθρώπων σ' αυτόν τον κόσμο ζει σε αναπτυσσόμενες χώρες και έχουμε δεσμευτεί να μην αφήσουμε κανέναν στο περιθώριο. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι όλοι μπορούν να ζουν με ασφάλεια, υγεία και ευημερία. Υπάρχουν διαφορετικές πραγματικότητες ανά την υφήλιο και τα μέσα ενημέρωσης βρίσκονται εδώ για να μας κάνουν να τις δούμε", δήλωσε ο Επίτροπος Διεθνούς Συνεργασίας και Ανάπτυξης κ. Νέβεν Μίμιτσα.

"Το βραβείο Lorenzo Natalia Media είναι το βραβείο για τους δημοσιογράφους που έχουν ως αποτέλεσμα να μας ενθαρρύνουν να αναλάβουμε δράση για ένα καλύτερο αύριο", κατέληξε ο επίτροπος.


protoselida

World Business

«Ξορκίζουν»  τις πρόωρες  κάλπες  στην Iταλία

«Ξορκίζουν» τις πρόωρες κάλπες στην…

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα δοθεί η «μητέρα των μαχών» στην Iταλία. H κεντρική...

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα ο Ματέο Γκαρσία

Υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα ο Ματέο Γκαρσία

Παρά τα σερβικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «ναυάγιο», ο Ματέο Γκαρσία ανακοινώθηκε από τον...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.