Ένωση Ελλήνων Επενδυτών: «Αψυχολόγητη» κίνηση τα εξώδικα της Folli Follie

Με αιχμηρά λόγια σχολίασε σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών την κίνηση της Folli Follie να αποστήλει εξώδικά προς το capital.gr και το euro2day.gr, εγκαλώντας μάλιστα την FF να ανακαλέσει τα απαράδεκτα, όπως τα χαρακτηρίζει, εξώδικα.

 

Σημειώνει δε ότι αυτή η «αψυχολόγητη κίνηση», όπως την χαρακτηρίζει, από την διοίκηση της εταιρείας, «επιτείνει τις υποψίες μας ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στην FF και ότι ακόμα την καθοδηγεί κρυφά η περίφημη οικογένεια των μεγαλομετόχων».

 

Ζητά δε από την εισηγμένη να κινηθεί για άλλες δυο εξαγγελθείσες νομικές κινήσεις: την κατάθεση αγωγής κατά της QCM αλλά και κατά τριών παλιών στελεχών της εταιρείας.

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ενωσης:

 

«Με οργή και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε την απαράδεκτη και γεμάτη θράσος κίνηση της νέας (;) διοίκησης της FF, να αποστείλει εξώδικο με απειλές κατά των ιστοσελίδων capital.gr και euro2day.gr , με αφορμή την διαρροή πληροφοριών για το σχέδιο εξυγίανσης της εταιρείας.

 

Η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση της στους δημοσιογράφους των εν λογω ιστοσελίδων, οι οποίοι κάνουν απλά πολύ καλά την δουλειά τους. Ρωτούν, ερευνούν και αποκαλύπτουν, ότι δηλαδή αποτελεί την πεμπτουσία της δημοσιογραφίας και της ελευθερίας του τύπου.

 

Αυτή η αψυχολόγητη κίνηση από την διοίκηση της εταιρείας, επιτείνει τις υποψίες μας ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στην FF και ότι ακόμα την καθοδηγεί κρυφά η περίφημη οικογένεια των μεγαλομετόχων. Γιατί αν δεν συνέβαινε αυτό, θα είχε γίνει αντιληπτό από όλους, ότι την εταιρεία την καταδίκασε η κρυψίνοια, η απόπειρα εξαπάτησης και η διασπορά ψευδών πληροφοριών!

 

Αντίθετα, αν είχε γίνει δυνατό να υπάρξουν και τα προηγούμενα χρόνια ανάλογες αποκαλύψεις δημοσιογραφικής έρευνας, όπως η τωρινή του capital.gr και του euro2day.gr ή η "σφαλιάρα" από το QCM , τότε σίγουρα θα είχε γλυτώσει η χρηματιστηριακή αγορά από το τεράστιο κάζο της φούσκας του 1 και πλέον δισ ευρώ της εξαπάτησης από την FF. Παράλληλα θα είχαν προστατευτεί χιλιάδες μικρομέτοχοι που έχασαν την μετοχική τους περιουσία στο "διαμάντι " της Ελληνικής επιχειρηματικότητας.

 

Η νέα διοίκηση, αν όντως είναι νέα και ανεξάρτητη, θα έπρεπε η ίδια να αποζητά τον έλεγχο, την διαφάνεια και την υποστήριξη των δημοσιογράφων στο έργο της.

 

Σε κάθε περίπτωση από τους νομικούς της FF αναμένουμε 2 άλλες εξαγγελθείσες νομικές κινήσεις :Αρχικά την κατάθεση της αγωγής που είχε εξαγγείλει τον Μάιο 2018 ο κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος κατά των "συκοφαντών" , όπως τους αποκάλεσε τότε, της QCM, δήλωση που παρέσυρε πολύ κόσμο να παραμείνει στην υπό κατάρρευση μετοχή. Και στη συνέχεια την κατάθεση της αγωγής που εξήγγειλε πρόσφατα η νέα(;) διοίκηση κατά 3 παλιών στελεχών της.

Προτρέπουμε συνεπώς την διοίκηση της FF να επικεντρωθεί σε αυτές τις νομικές κινήσεις, καθώς όπως είχαμε ανακοινώσει στην ΓΣ της FF στις 21/12/18 ,η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών εάν διαπιστώσει την μη κατάθεση αγωγής κατά όλων όσοι εμπλέκονται στην διασπάθιση της περιουσίας της εταιρείας, τότε θα προχωρήσει στην κατάθεση αγωγών κατά των μελών της νέας διοίκησης.

Τέλος καλούμε την διοίκηση της FF να ανακαλέσει τα απαράδεκτα από κάθε άποψη εξώδικα προς το capital.gr και το euro2day.gr».


protoselida

Secret Money

ΞANA ΣTO ΣΦYPI

ΞANA ΣTO ΣΦYPI

Για μια ακόμη φορά θα βγει στο σφυρί την ερχόμενη Tετάρτη 20 του μήνα το...

Τουρισμός

ΔΑΑ: 19ο Συνέδριο Μάρκετινγκ και βραβεία σε αεροπορικές εταιρείες

ΔΑΑ: 19ο Συνέδριο Μάρκετινγκ και βραβεία σε αεροπορικές…

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο το φετινό 19ο Συνέδριο Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών,...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.