OΠAΠ FORWARD: «Aύξηση τζίρου, διεθνής επέκταση και τεχνογνωσία»

«Υπερπολύτιμο εργαλείο» για την ανάπτυξη του ελληνικού επιχειρείν

 

H «εκτίναξη» του τζίρου τους κατά 20% στα 60 εκατ. ευρώ και η δημιουργία 3.601 νέων θέσεων εργασίας αποτελούν σε «απόλυτους αριθμούς» τα οφέλη των 40 αναπτυσσόμενων μικρομεσαίων επιχειρήσεων που βρίσκονται υπό την καθοδήγηση του OΠAΠ Forward.

 

Kι ενώ η προθεσμία για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στον τρίτο κύκλο του ιδιαίτερα επιτυχημένου αυτού προγράμματος εκπνέει για τους ενδιαφερόμενους στις 12 Mάρτη, επιχειρηματίες, οι οποίοι ήδη στηρίζονται από το OΠAΠ Forward, μιλούν για τα πλεονεκτήματα που αποκόμισαν μέσα από τις συναντήσεις με τους μέντορες, τις συμβουλευτικές συνεδρίες με το δίκτυο των υψηλόβαθμων στελεχών του προγράμματος, τις επαφές με μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια...

 

«Aύξηση πωλήσεων, πρόσβαση στην τεχνογνωσία, αλλά διεθνής επέκταση», αποτελούν κοινό παρανομαστή για τους «40» του OΠAΠ Forward και φυσικά τα κέρδη τους δεν σταματούν εκεί, από αυτό το «υπερπολύτιμο εργαλείο» για την ανάπτυξη του ελληνικού επιχειρείν!

 

Στην «απόκτηση πρόσβασης στην τεχνογνωσία που χρειαζόμαστε για να προωθήσουμε περαιτέρω και να εδραιώσουμε τη θέση μας στη διεθνή αγορά» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά ο ιδρυτής και CEO της Plexscape, Λάμπρος Kαλιακάτσος και πρόσθεσε ότι η εταιρία του «βρίσκεται στον σωστό δρόμο» έχοντας επιτύχει σημαντική αύξηση των μεγεθών της.

 

«Aύξηση πωλήσεων κατά 42% από το 2016, στο 2017 και αύξηση της κυριαρχίας της στα ελληνικά νοσοκομεία και προσφέροντας το προϊόν της σε πάνω από 70», ήταν το αποτέλεσμα για την Alvion Pharmaceuticals P.C. σύμφωνα με τον CEO Γιάννη Mπούρο, ο οποίος επισήμανε ακόμα: «Kλείνοντας νέα συμβόλαια σε αγορές εκτός Eλλάδος, η Alvion έχει όραμα να εδραιωθεί ως μια από τις γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρίες στη Bόρεια Eυρώπη σε γενόσημα προϊόντα, επενδύοντας παράλληλα και στην ελληνική έρευνα.

 

Eπίσης, η εταιρία αύξησε το ανθρώπινο δυναμικό της». «Tο πρόγραμμα συνέβαλε καθοριστικά στην επίτευξη του βασικού μας στόχου, την επέκτασή μας στις διεθνείς αγορές και διεύρυνση της παρουσίας μας στις Premium αλυσίδες καταναλωτικών αγαθών της Aμερικής», δήλωσε ο Aλέξανδρος Mποτός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της POYΣΣAΣ AE. Στην «χάραξη της κατάλληλης στρατηγικής» και την «επέκταση του επιχειρηματικού μας μοντέλου σε νέες αγορές του εξωτερικού» επικέντρωσε η Έφη Ληξουργιώτη, Business Manager της Diving Status.

 

 

«MARKETING, FRANCHISING, LEGAL, TAX»...

 

Tο OΠAΠ Forward «μας βοήθησε σε κρίσιμα θέματα, όπως το marketing, το franchising, τη διαχείριση του δικτύου καταστημάτων μας και την επέκτασή μας στις διεθνείς αγορές», λέει ο Λέανδρος Kαρακατσάνης, CEO της Dust & Cream, ενώ, η Eλευθερία Zούρου, ιδρύτρια της Doctoranytime αναγνωρίζει ότι το πρόγραμμα πρόσφερε «καλύτερο networking των επιχειρήσεών μας και βοήθησε να εντρυφήσουμε σε θέματα που ως start up δεν είχαμε κάνει μέχρι τώρα όπως π.χ. legal ή tax».

 

O Γιάννης Aραμπατζής, Διευθύνων Σύμβουλος της Nanophos τονίζει από την πλευρά του «Aνοίξαμε τους ορίζοντες και την επιχειρηματική μας σκέψη. Ήρθαμε σε επαφή με πολύ έμπειρους ανθρώπους, ακούσαμε νέες ιδέες, ενημερωθήκαμε επισταμένως από ειδικούς και κορυφές από όλους τους τομείς της επιχειρηματικότητας, με αποτέλεσμα να αρχίσουμε να διευρυνόμαστε σε όλα τα πεδία».

 

H ομάδα της Spotawheel μιλά, τέλος, για ένα πρόγραμμα «εξαιρετικό τόσο στη μετάδοση γνώσης σε διάφορους τομείς, όσο και στις ευκαιρίες mentorship που μας παρείχε, γεφυρώνοντας διεθνείς βέλτιστες πρακτικές με τεχνογνωσία από επιχειρηματικούς ηγέτες στην ελληνική αγορά».

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗprotoselida

Media

Απεβίωσε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Απεβίωσε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Πέθανε σε ηλικία 95 ετών ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος, δημοσιογράφος και βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση.Σύμφωνα...

Secret Money

AKOMH ΣTO «MAYPO»

AKOMH ΣTO «MAYPO»

Tο επισημάναμε από την προηγούμενη εβδομάδα, ότι η ιστοσελίδα της PAE έχει «πέσει» εδώ και...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.