Τριπλή διάκριση για την Apivita στα Responsible Business Awards 2019

Η Apivita απέσπασε τρία βραβεία στα Hellenic Responsible Business Awards 2019 που διοργάνωσαν για τέταρτη φορά το περιοδικό Marketing Week και η Boussias Communications. Στόχος της διοργάνωσης είναι αφενός η επιβράβευση της αριστείας και της υπευθυνότητας στον επιχειρηματικό κόσμο, αφετέρου η ανάδειξη των καλύτερων δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

 

Περισσότεροι από 300 παρευρισκόμενοι, Θεσμικοί Εκπρόσωποι, υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων παρακολούθησαν τις απονομές για τα έργα που διακρίθηκαν στον τομέα των επενδύσεων για την βιώσιμη και την κοινωνική ανάπτυξη.

 

Η Apivita, όπως αναφέρει στην σχετική της ανακοίνωση η εταιρεία, έλαβε τρία Silver βραβεία στις κατηγορίες:

 

Συνεργασία Επιχείρησης – Ακαδημαϊκών Φορέων

 

Η πρώτη διάκριση αφορά δυο συνεργασίες που μας γεμίζουν με υπερηφάνεια. Η πρώτη συνέργεια αφορά στο πρόγραμμα «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητα για φαρμακοποιούς» που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για 14 χρόνια και σκοπεύει στην ενδυνάμωση του σύγχρονου φαρμακοποιού. Η δεύτερη συνέργεια αφορά στο Διαγωνισμό Καινοτομίας «Life Innovation» που διοργανώνουμε σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και αφορά στην χορήγηση υποτροφίας για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Βιοεπιχειρείν» .

 

Δομημένο Περιβάλλον / «Πράσινα» Κτίρια

 

Η βράβευση της Εταιρείας για τις βιοκλιματικές της εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά διακρίσεων που αφορούν το πράσινο κτίριο γραφείων και παραγωγής το οποίο, μόνο το 2018, επισκέφτηκαν περισσότεροι από 3.000 μαθητές και φοιτητές, ανάμεσά τους και 11 Πανεπιστήμια από τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και την Αίγυπτο.

 

Καλύτερη Ηλεκτρονική Έκδοση / Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας

 

Τέλος, η Apivita βραβεύτηκε για την ηλεκτρονική έκδοση της Έκθεσης Εταιρικής Υπευθυνότητας του 2017. Στον Απολογισμό ο αναγνώστης μπορεί να δει πως η Apivita αναπτύσσεται και πως αυτή η ανάπτυξη θα επιτρέπει στις επόμενες γενιές να αναπτύσσονται και αυτές, πως δηλαδή συμβάλλουμε στους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.


protoselida

Media

Αρχείο της ΕΡΤ: Αφιέρωμα στον στιχουργό Πυθαγόρα

Αρχείο της ΕΡΤ: Αφιέρωμα στον στιχουργό Πυθαγόρα

Με αφορμή την συμπλήρωση φέτος 40 χρόνων από το θάνατο του σπουδαίου στιχουργού Πυθαγόρα Παπασταματίου,...

Secret Money

 Eμπλοκή με  τον... Hρακλή

Eμπλοκή με τον... Hρακλή

Mε εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις προσήλθαν στις συναντήσεις της Tετάρτης, μεταξύ τραπεζιτών και υφ. Oικονομίας...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.