Deal News Online

undefined

Βραβείο τουριστικής στρατηγικής για την Ελλάδα έλαβε η Έλενα Κουντουρά

Για την τουριστική στρατηγική της Ελλάδας στα IIPTI Global Awards for Empowered Women in Tourism "Celebrating Her", διακρίθηκε η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

 

Το Διεθνές Ινστιτούτο για την Ειρήνη μέσω του Τουρισμού IIPTI που διοργανώνει για 4 η χρονιά τα Global Awards for Empowered Women in Tourism "Celebrating Her" επέλεξε να τιμήσει την κυρία Κουντουρά με το βραβείο "Tourism Strategy & Resilience" για την επιτυχημένη στρατηγικής της χώρας στον τουρισμό, που απέδωσε τις εντυπωσιακές επιδόσεις και τα συνεχή τουριστικά ρεκόρ των τελευταίων τεσσάρων ετών.

 

Τα Global Awards for Empowered Women in Tourism "Celebrating Her" πραγματοποιούνται κάθε χρόνο από το Διεθνές Ινστιτούτο για την Ειρήνη μέσω του Τουρισμού IIPTI στο Βερολίνο στο πλαίσιο της κορυφαίας διεθνούς έκθεσης τουρισμού ITB Berlin, για να αναδείξουν γυναίκες του παγκόσμιου τουρισμού για τα επιτεύγματά τους και τη συμβολή τους στην προώθηση του τουρισμού ως όχημα για την ειρήνη.

 

Ο Δρ Talib Rifai, τ. γενικός γραμματέας του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών και Πρόεδρος του ΔΣ του IIPTI, δήλωσε για την επιλογή της υπουργού Τουρισμού: «Το ταξίδι και ο τουρισμός είναι μια πανανθρώπινη υπόθεση σήμερα, επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό τη ζωή και το βιοπορισμό των ανθρώπων και των κοινοτήτων και με τη σειρά τους την ειρήνη και την αειφόρο ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο. Οι ηγέτες στον τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού θα πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα αναγνωρίσουν ότι δεν μπορούμε πλέον να προχωρήσουμε στη ζωή, την πρόοδο, την ανάπτυξη και χωρίς την οικοδόμηση της ειρήνης».

 

Σχολιάζοντας τα βραβεία, ο Ajay Prakash, Πρόεδρος του IIPTI, είπε: «Κάθε μία από τις νικήτριές μας φέτος είναι πρωταθλήτριες. Οι γυναίκες αυτές έχουν φτάσει στην κορυφή των στόχων τους στον τουρισμό και αποτελούν έμπνευση για όλους. Τα Βραβεία γίνονται την παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, αλλά οι πρωταθλήτριές μας πρέπει να τη γιορτάζουν κάθε μέρα του χρόνου. Η ισότητα των φύλων είναι εγγενής με τους παγκόσμιους στόχους του IIPTI και είναι αναπόσπαστο στοιχείο για την προώθηση της ειρήνης. Μέσα από τα Βραβεία επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο ισχυρών γυναικών ανά τον κόσμο που θα χρησιμεύουν ως πρότυπα και μέντορες, ενώ θα εκπροσωπούν την IIPT ως Παγκόσμιες Πρέσβειρες της Ειρήνης».

 

Ο κ. Rika Jean-Francois, Επίτροπος για την εταιρική κοινωνική ευθύνη της ITB στο Βερολίνο, δήλωσε ότι «η ITB είναι στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να συνεργάζεται με το IIPTI για να δώσει αυτά τα σημαντικά βραβεία. Υπάρχουν τόσες πολλές σπουδαίες γυναίκες στην τουριστική βιομηχανία που κάνουν εξαιρετική δουλειά, δεσμεύονται να βελτιώσουν τις συνθήκες και ποτέ δεν έχουν επίσημα αναγνωριστεί. Είμαστε υπερήφανοι για την προώθηση αυτής της αλλαγής.»

 

Η απονομή του βραβείου προς την υπουργό Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου στο Βερολίνο σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού ITB Berlin.


protoselida

World Business

H Μarriott εγκαταλείπει την Κούβα με εντολή Τραμπ

H Μarriott εγκαταλείπει την Κούβα με εντολή Τραμπ

H Μarriott International, η μοναδική αμερικανική εταιρεία που έχει ξενοδοχειακή μονάδα στην κομμουνιστική Κούβα, το...

Secret Money

H EPEYNA EΛEIΠE...

H EPEYNA EΛEIΠE...

Tο αν και κατά πόσο τα «βαρυφορτωμένα» με προβλήματα και χρέη EΛTA χρειάζονται «έρευνα αγοράς»...

Αυτοκίνητο

Η Peugeot Τζηνόπουλος παραδίδει τα πρώτα e-208 στην Κοζάνη

Η Peugeot Τζηνόπουλος παραδίδει τα πρώτα e-208 στην…

Η PEUGEOT Τζημόπουλος εγκαινιάζει την ηλεκτροκίνηση στην πόλη της Κοζάνης, παραδίδοντας τα πρώτα e-208 στην...

Τεχνολογία

«Ανενόχλητο» το 90% των Fake News στα social media

«Ανενόχλητο» το 90% των Fake News στα social…

Το 90,6% των αναρτήσεων που χαρακτηρίζονται ως διασπορά παραπληροφόρησης σχετικά με την πανδημία Covid-19 παρέμεινε...

Περιβάλλον

Αύξηση των εκπομπών CO2 παρά τo lockdown

Αύξηση των εκπομπών CO2 παρά τo lockdown

Τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα (CO2) στην ατμόσφαιρα αυξήθηκαν έντονα και φέτος φθάνοντας σε επίπεδα...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.