Πάει προς peak η ΤΕΝ;

Για τις συμφωνίες μακροχρόνιας ναύλωσης

 

Έχουν περάσει μέρες από την ανακοίνωση της Tsakos Energy Navigation, συμφερόντων του εφοπλιστή Νικόλα Τσάκου, για τις συμφωνίες μακροχρόνιας ναύλωσης για δύο τάνκερ της, που θα αποφέρουν 300 εκατ. δολάρια μίνιμουμ και η μετοχή της συνεχίζει να κάνει «ράλι» στο ταμπλό.

 

Την περασμένη Τετάρτη, έκλεισε στα 3,45 δολάρια, πλησιάζοντας και άλλο το υψηλό 52 εβδομάδων, που είναι τα 3,99 δολάρια. Το χαμηλό της ίδιας περιόδου είναι τα 2,56 δολάρια, ενώ η κεφαλαιοποίηση της ελληνικής ναυτιλιακής διαμορφώνεται στα 295,197 εκατ. δολάρια.

 

Θυμίζουμε πως πρόσφατα η Morgan Stanley είχε θέσει τιμή - στόχο για τη μετοχή της ΤΕΝ στα 4 δολάρια, έχοντας περικόψει τη σύστασή της σε equal weight από overweight.

 

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι η Τsakos Εnergy Νavigation έχει το 1/3 του στόλου της ναυλωμένο για χρονικές περιόδους τριών έως εννέα ετών, σε μεγάλες πετρελαϊκές εταιρίες, ενώ επίσης έχει το χαμηλότερο επιτόκιο στον κλάδο, καθώς και το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος για τα πλοία της.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗprotoselida

Media

Reuters: Ίσως πάρει μήνες η επιστροφή της Aramco σε φυσιολογικούς ρυθμούς

Reuters: Ίσως πάρει μήνες η επιστροφή της Aramco…

Η πλήρης επιστροφή της Saudi Aramco στους φυσιολογικούς όγκους παραγωγής πετρελαίου, "ίσως πάρει μήνες", ...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Τεχνολογία

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Ορισμένες εφαρμογές που καταγράφουν την περίοδο των γυναικών κατηγορούνται ότι μοιράστηκαν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.