Τσίπρας: H χώρα βρίσκεται στην μεταμνημονιακή εποχή

«Είναι πλέον σαφές σε όλους ότι τα δύσκολα έχουν μείνει πίσω, το μεγάλο βήμα που έγινε το 2015 δεν έγινε μετέωρο, η χώρα βρίσκεται στην μεταμνημονιακή εποχή», τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. «Φτάσαμε ως εδώ γιατί πρώτη φορά το τιμόνι της χώρας δεν το κρατούσαν κάποιοι που αγνοούσαν και περιφρονούσαν τον λαό, αλλά όσοι τον ακούσαμε και τον σεβαστήκαμε», συμπλήρωσε.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «οι βουλευτές γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα το βάρος της ιστορικής ευθύνης που ανέλαβε η παράταξη. Εχουμε κάθε λόγο όχι απλά να αισθανόμαστε περήφανοι και δικαιωμένοι αλλά και πιο δυνατοί για τις μάχες που έρχονται».

 

«Αυτό που εντέλει αποδείχθηκε είναι ότι υπήρχε εναλλακτικός δρόμος πέραν αυτού της αιώνιας λιτότητας και της διαρκούς επιτροπείας».

 

«Ο λαός σύντομα θα κληθεί να επιλέξει αν θα συνεχίσει η χώρα τον δρόμο που οδηγεί σε κοινωνική και οικονομική ανασυγκρότηση ή θα επιλέξει ένα άλλο δρόμο που βγάζει στο αντίθετο ρεύμα», τόνισε ο πρωθυπουργός. Μπορεί να μοιάζει με σταυροδρόμι αλλά ο ένας δρόμος πάει ευθεία και ο άλλος σε αναστροφή στα χρόνια της βαθιάς λιτότητας και της επιτροπείας, αναστροφή στα χρόνια του ΔΝΤ», δήλωσε.

 

Μάλιστα ειδικά για το Ταμείο ανέφερε ότι «κάποιοι θέλουν να είναι εδώ» για να συμπληρώσει με νόημα ότι «εμείς έχουμε σχέδιο για να πάψει να είναι εδώ και σύντομα θα το κάνουμε πράξη».


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

Racing Post: Οι ελληνικές ιπποδρομίες επιστρέφουν από την άβυσσο

Racing Post: Οι ελληνικές ιπποδρομίες επιστρέφουν από την…

Στη δυναμική παρουσία Ελλήνων επενδυτών στο Newmarket και το έντονο ενδιαφέρον που επέδειξαν ...

Secret Money

 H ΔEΠA KAI O POSEIDON

H ΔEΠA KAI O POSEIDON

Ένας (ακόμη) λόγος που «επείγουν» οι αποφάσεις για την «επόμενη μέρα» της ΔEΠA είναι οι...

Αθλητικά

Ανακοίνωσε Τζέικομπ Γουάιλι ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Τζέικομπ Γουάιλι ο Παναθηναϊκός

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, Τζέικομπ Γουάιλι.

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.