Φεστιβάλ Μπριτζ για 25η χρονιά στην Καλαμάτα

Ο Ομιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας θα διοργανώσει για 25η συνεχή χρονιά το ετήσιο Φεστιβάλ Μπριτζ στην Καλαμάτα, από τις 22 έως και τις 25 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Horizon Blu.

 

"Για 4 ημέρες η καρδιά του αγωνιστικού Μπριτζ χτυπάει στην Μεσσηνία! Αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, δίνουν το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού τους στο 25ο Φεστιβάλ Μπριτζ Καλαμάτας", αναφέρει η ανακοίνωση του Καλαματιανού συλλόγου.

 

Λόγω της συμπλήρωσης των 25 ετών στόχος είναι η φετινή διοργάνωση, να έχει επετειακό χαρακτήρα. Επιπροσθέτως, εκτός από την επιτυχία των αγώνων, εξίσου σημαντική είναι και η προβολή της πόλης της Καλαμάτας.

 

Στο πλαίσιο της διάδοσης του αθλήματος στις μικρές ηλικίες, θα διοργανωθούν 2 ημερίδες για παιδιά έως 16 ετών, στις οποίες θα λάβουν μέρος και αρκετοί μαθητές του 6ου Γυμνασίου Καλαμάτας, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Παιχνίδια του Μυαλού». Επιπλέον, σε συνεργασία με τη νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, θα προβληθεί ταινία με θέμα το bridge.

 

Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας δραστηριοποιείται στον χώρο του πνευματικού αθλήματος του μπριτζ από το 1977 και συμμετέχει ως εκπρόσωπος της πόλης της Καλαμάτας, τόσο στα πανελλήνια, όσο και στα περιφερειακά πρωταθλήματα. Είναι ο αρχαιότερος επαρχιακός όμιλος και μέσα στους τρεις μεγαλύτερους επαρχιακούς ομίλους.

 

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, θα συμμετέχει στο Φεστιβάλ ως συνδιοργανωτής, λόγω του ότι οι εν λόγω δράσεις αναβαθμίζουν την αθλητική κουλτούρα πνευματικών αθλημάτων της περιοχής και γενικότερα το πολιτιστικό γίγνεσθαι.


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Υγεία & Διατροφή

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Το υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται προκειμένου να θωρακιστούν οι...

Περιβάλλον

Ολλανδική συνδρομή στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης

Ολλανδική συνδρομή στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε στην Ολλανδία ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης στο πλαίσιο της...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.