Φεστιβάλ Μπριτζ για 25η χρονιά στην Καλαμάτα

Ο Ομιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας θα διοργανώσει για 25η συνεχή χρονιά το ετήσιο Φεστιβάλ Μπριτζ στην Καλαμάτα, από τις 22 έως και τις 25 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Horizon Blu.

 

"Για 4 ημέρες η καρδιά του αγωνιστικού Μπριτζ χτυπάει στην Μεσσηνία! Αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, δίνουν το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού τους στο 25ο Φεστιβάλ Μπριτζ Καλαμάτας", αναφέρει η ανακοίνωση του Καλαματιανού συλλόγου.

 

Λόγω της συμπλήρωσης των 25 ετών στόχος είναι η φετινή διοργάνωση, να έχει επετειακό χαρακτήρα. Επιπροσθέτως, εκτός από την επιτυχία των αγώνων, εξίσου σημαντική είναι και η προβολή της πόλης της Καλαμάτας.

 

Στο πλαίσιο της διάδοσης του αθλήματος στις μικρές ηλικίες, θα διοργανωθούν 2 ημερίδες για παιδιά έως 16 ετών, στις οποίες θα λάβουν μέρος και αρκετοί μαθητές του 6ου Γυμνασίου Καλαμάτας, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Παιχνίδια του Μυαλού». Επιπλέον, σε συνεργασία με τη νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, θα προβληθεί ταινία με θέμα το bridge.

 

Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας δραστηριοποιείται στον χώρο του πνευματικού αθλήματος του μπριτζ από το 1977 και συμμετέχει ως εκπρόσωπος της πόλης της Καλαμάτας, τόσο στα πανελλήνια, όσο και στα περιφερειακά πρωταθλήματα. Είναι ο αρχαιότερος επαρχιακός όμιλος και μέσα στους τρεις μεγαλύτερους επαρχιακούς ομίλους.

 

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, θα συμμετέχει στο Φεστιβάλ ως συνδιοργανωτής, λόγω του ότι οι εν λόγω δράσεις αναβαθμίζουν την αθλητική κουλτούρα πνευματικών αθλημάτων της περιοχής και γενικότερα το πολιτιστικό γίγνεσθαι.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

World Business

Η Ford ανακοίνωσε περίπου 200 απολύσεις στο εργοστάσιο στον Καναδά

Η Ford ανακοίνωσε περίπου 200 απολύσεις στο εργοστάσιο…

Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Ford ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ότι θα προχωρήσει σε περίπου 200 απολύσεις στην...

Secret Money

 H ΔEΠA KAI O POSEIDON

H ΔEΠA KAI O POSEIDON

Ένας (ακόμη) λόγος που «επείγουν» οι αποφάσεις για την «επόμενη μέρα» της ΔEΠA είναι οι...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.