Παναθηναϊκός: Ένσταση για “αντικανονική διακοπή” του ντέρμπι

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση για αντικανονική διακοπή του πρόσφατου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που σημαδεύτηκε από επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομίας εντός του ΟΑΚΑ.

 

Οι "πράσινοι" ουσιαστικά υποστηρίζουν ότι ο Γερμανός διαιτητής, Φριτζ, δεν κράτησε χρονικό περιθώριο μίας ώρας – όπως προβλέπει ο κανονισμός – και διέκοψε οριστικά το ντέρμπι στα 35 λεπτά από την προσωρινή διακοπή. Γι' αυτό ζητούν από την αθλητική δικαιοσύνη τη συνέχιση του αγώνα από το λεπτό που διακόπηκε.

 

Σύμφωνα με την ΠΑΕ, «ο Παναθηναϊκός, βάσει των ισχυόντων κανονισμών και της εκπεφρασμένης άποψης όλων των φορέων ότι οι αγώνες πρέπει να αρχίζουν και να τελειώνουν στα γήπεδα, κατέθεσε ένσταση για αντικανονική διακοπή του αγώνα με τον ΟΣΦΠ, ούτως ώστε ο αγώνας να συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη».Προς υποστήριξη τους οι ιθύνοντες του ΠΑΟ επικαλούνται το φύλλο αγώνα και την εκκένωση του γηπέδου δίχως να υπάρχει σχετική απαίτηση από τον διαιτητή.

 

Σημειώνεται ότι η έκθεση της αστυνομίας δεν είναι ακόμα στα χέρια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, κάτι που θα συμβεί πιθανώς την Τετάρτη. Όμως με βάση τον ΚΑΠ και συγκεκριμένα το άρθρο 23, η ένσταση έπρεπε να κατατεθεί μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που έγινε ο αγώνας, η οποία δεν υπολογίζεται. Συνεπώς η προθεσμία έληγε σήμερα και έγινε με υπόμνημα στο οποίο αναφέρονται συγκεκριμένα οι λόγοι υποβολής της, με συστημένη επιστολή ή αποδεικτικό επίδοσης.


protoselida

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Νικήτρια η Στεφανίδη στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ

Νικήτρια η Στεφανίδη στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ…

Έναν ακόμη αγώνα που επιβεβαιώνει την καλή αγωνιστική της κατάσταση πραγματοποίησε σήμερα (18/8) η Κατερίνα...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.