Η Airgas ολοκλήρωσε την εξαγορά της Tech Air

Την εξαγορά της TA Corporate Holdings, Inc. («Tech Air»), μίας κορυφαίας ανεξάρτητης εταιρίας που προμηθεύει διάφορες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτείων με βιομηχανικά αέρια και εξοπλισμό συγκόλλησης, ολοκλήρωσε η Airgas, όπως ανακοίνωσε η Air Liquide.

 

Η εξαγορά αυτή θα δώσει στην Airgas τη δυνατότητα να ενισχύσει περαιτέρω το δίκτυό της στη χώρα, πετυχαίνοντας καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και σημαντική βελτίωση των αποδόσεών της.

 

Με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης εξαγοράς, που ανακοινώθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2019, η Airgas θα μπορέσει να ενισχύει το δίκτυο διανομής της, και άρα να έρθει πιο κοντά στους τοπικούς πελάτες. Με βάση το ενοποιημένο μοντέλο της Air Liquide, η εξαγορά αναμένεται να επιφέρει σημαντική βελτίωση των αποδόσεων. Παράλληλα, οι πελάτες θα έχουν στη διάθεσή τους μια διευρυμένη προσφορά λύσεων, ενώ θα επωφεληθούν από το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και την κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα της εταιρίας. Με την πάροδο των ετών, η Airgas έχει ενσωματώσει λειτουργίες και δίκτυα συνεργατών από αρκετές εταιρίες που έχει εξαγοράσει, και έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό δίκτυο διανομής στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα πελατών με ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο.

 

Η Tech Air, που ιδρύθηκε το 1935, αποτελεί έναν κορυφαίο διανομέα βιομηχανικών, ιατρικών και ειδικών αερίων, καθώς και εξοπλισμού και προμηθειών συγκόλλησης. Εξυπηρετεί περισσότερους από 45.000 πελάτες, απασχολεί περίπου 550 υπαλλήλους και έχει ετήσια έσοδα περίπου 190 εκατομμύρια αμερικάνικα δολάρια. Η Tech Air διαθέτει παρουσία σε 50 τοποθεσίες στην Καλιφόρνια, το Τέξας, στα Βορειοανατολικά και στα Νοτιοανατολικά των ΗΠΑ. Η Airgas εξαγόρασε την Tech Air από την CI Capital Partners, μια εταιρία ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου με έδρα τη Νέα Υόρκη, και τη διοίκηση της Tech Air.

 

Ο Pascal Vinet, Διευθύνων Σύμβουλος της Airgas, Inc. και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Air Liquide, δήλωσε: «Η ολοκλήρωση της εξαγοράς της Tech Air αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξη της Airgas. Θα συμβάλλει σημαντικά στην ολοένα και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών, καθώς η Airgas ενσωματώνει πλέον τον επαγγελματισμό της ομάδας της Tech Air καθώς και το δίκτυο διανομής της. Καλωσορίζουμε τους νέους συναδέλφους μας στην Airgas και στην οικογένεια της Air Liquide. Οι διαδικασίες ενοποίησης ξεκινούν άμεσα».


protoselida

World Business

Deutsche Bank και Commerzbank ματαιώνουν τις συνομιλίες για τη συγχώνευσή τους

Deutsche Bank και Commerzbank ματαιώνουν τις συνομιλίες για…

Η Deutsche Bank και η Commerzbank ανακοίνωσαν τον τερματισμό των συνομιλιών για τη συγχώνευσή τους,...

Media

Μείωση 5,9% στις συνολικές πωλήσεις εφημερίδων πέρυσι

Μείωση 5,9% στις συνολικές πωλήσεις εφημερίδων πέρυσι

Συνεχίστηκε και το 2018 ο "αργός θάνατος" των εφημερίδων καθώς σημειώθηκε περαιτέρω μείωση, κατά 5,9%...

Secret Money

«ΨHNETAI» DEAL

«ΨHNETAI» DEAL

Ένα σημαντικό deal «ψήνεται» στο χώρο των AΠE και ειδικότερα των αιολικών πάρκων. Oι πληροφορίες...

Αθλητικά

Φιλική «κατοστάρα» με Λαύριο ο Ολυμπιακός

Φιλική «κατοστάρα» με Λαύριο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα 103-80 του Λαυρίου, σε κεκλεισμένων των θυρών φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη...

Τεχνολογία

Ρομπο-ταξί χωρίς οδηγό φέρνει η Tesla από το 2020

Ρομπο-ταξί χωρίς οδηγό φέρνει η Tesla από το…

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Ίλον Μασκ δήλωσε ότι ρομπο-ταξί χωρίς άνθρωπο οδηγό θα αρχίσουν...

Υγεία & Διατροφή

Χωρίς γιατρούς εργασίας εκατοντάδες επιχειρήσεις

Χωρίς γιατρούς εργασίας εκατοντάδες επιχειρήσεις

Μεθοδεύσεις καταγγέλλει στην «DEAL» ο Γιώργος Λαμπρινός, πρόεδρος του Συνδέσμου Eταιριών Eξωτερικών Yπηρεσιών Προστασίας και...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.