Δραγασάκης: Πιθανόν την Τρίτη στην Επιτροπή ο διάδοχος νόμος Κατσέλη

Πολύ πιθανό η τροπολογία που θα ορίζει τι θα ισχύσει για τους "κόκκινους δανειολήπτες" να έρθει για συζήτηση την Τρίτη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής και την ερχόμενη Τετάρτη 27 Μαρτίου για ψήφιση στην Ολομέλεια, επεσήμανε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης.

 

Εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Δραγασάκης προανήγγειλε δηλαδή πως ο διάδοχος "νόμος Κατσέλη" θα κατατεθεί ως τροπολογία στο νομοσχέδιο "Εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την Οδηγία (ΕΕ) 2016/943 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 8ης Ιουνίου 2016 σχετικά με την προστασία της τεχνογνωσίας και των επιχειρηματικών πληροφοριών που δεν έχουν αποκαλυφθεί (εμπορικό απόρρητο) από την παράνομη απόκτηση, χρήση και αποκάλυψή τους (EEL 157 της 15.06.2016). Μέτρα για την επιτάχυνση του έργου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και άλλες διατάξεις".

 

Η αναφορά στην επίμαχη τροπολογία έγινε εξαιτίας του καθορισμού της τέταρτης και τελευταίας ανάγνωσης του νομοσχεδίου του υπ. Ανάπτυξης καθώς υπήρξαν αντιδράσεις από βουλευτές να μπει αύριο Παρασκευή και ζήτησαν να γίνει Τρίτη ή Τετάρτη.

 

"Ποιος ο λόγος να βιαστούμε;" ρώτησε μάλιστα ο Χρ. Δήμας από τη ΝΔ , κι ενώ ο εισηγητής του νομοσχεδίου Στ. Πιτσιόρλας εξηγούσε πως την άλλη εβδομάδα έχει σημαντικό λόγο απουσίας να λείπει στο εξωτερικό κι έτσι έχει κώλυμα.

 

Ο κ. Δραγασάκης πάντως διαβεβαίωσε την αντιπολίτευση πως σε κάθε περίπτωση θα έχουν στην διάθεσή τους την τροπολογία για τα "κόκκινα δάνεια" δύο μέρες πριν έρθει στην Επιτροπή.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Οι βασικοί πρωτοσέλιδοι τίτλοι των σημερινών εφημερίδων είναι οι ακόλουθοι:

Secret Money

OI 2 «OΨEIΣ» THΣ AMERESCO

OI 2 «OΨEIΣ» THΣ AMERESCO

Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο, την ώρα που βρίσκεται στην Eλλάδα η αντιπρόεδρος του...

Αθλητικά

Λύθηκε η συνεργασία με Τίμα

Λύθηκε η συνεργασία με Τίμα

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Γιάνις Τίμα. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας...

Υγεία & Διατροφή

Νέο χαράτσι στους Οδοντιάτρους από την ΕΕΑΕ

Νέο χαράτσι στους Οδοντιάτρους από την ΕΕΑΕ

Την έντονη αντίδραση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής προκάλεσε η επιβολή αναδρομικού  "χαρατσιού" προς τους Οδοντιάτρους...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.