Δραγασάκης: Πιθανόν την Τρίτη στην Επιτροπή ο διάδοχος νόμος Κατσέλη

Πολύ πιθανό η τροπολογία που θα ορίζει τι θα ισχύσει για τους "κόκκινους δανειολήπτες" να έρθει για συζήτηση την Τρίτη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής και την ερχόμενη Τετάρτη 27 Μαρτίου για ψήφιση στην Ολομέλεια, επεσήμανε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης.

 

Εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Δραγασάκης προανήγγειλε δηλαδή πως ο διάδοχος "νόμος Κατσέλη" θα κατατεθεί ως τροπολογία στο νομοσχέδιο "Εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την Οδηγία (ΕΕ) 2016/943 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 8ης Ιουνίου 2016 σχετικά με την προστασία της τεχνογνωσίας και των επιχειρηματικών πληροφοριών που δεν έχουν αποκαλυφθεί (εμπορικό απόρρητο) από την παράνομη απόκτηση, χρήση και αποκάλυψή τους (EEL 157 της 15.06.2016). Μέτρα για την επιτάχυνση του έργου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και άλλες διατάξεις".

 

Η αναφορά στην επίμαχη τροπολογία έγινε εξαιτίας του καθορισμού της τέταρτης και τελευταίας ανάγνωσης του νομοσχεδίου του υπ. Ανάπτυξης καθώς υπήρξαν αντιδράσεις από βουλευτές να μπει αύριο Παρασκευή και ζήτησαν να γίνει Τρίτη ή Τετάρτη.

 

"Ποιος ο λόγος να βιαστούμε;" ρώτησε μάλιστα ο Χρ. Δήμας από τη ΝΔ , κι ενώ ο εισηγητής του νομοσχεδίου Στ. Πιτσιόρλας εξηγούσε πως την άλλη εβδομάδα έχει σημαντικό λόγο απουσίας να λείπει στο εξωτερικό κι έτσι έχει κώλυμα.

 

Ο κ. Δραγασάκης πάντως διαβεβαίωσε την αντιπολίτευση πως σε κάθε περίπτωση θα έχουν στην διάθεσή τους την τροπολογία για τα "κόκκινα δάνεια" δύο μέρες πριν έρθει στην Επιτροπή.


protoselida

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

MAZDA: Mπαίνει δυνατά στα ηλεκτρικά auto

MAZDA: Mπαίνει δυνατά στα ηλεκτρικά auto

Στοχεύει στη δημιουργία ενός κινητήρα, ο οποίος να αποδίδει 150-200 άλογα

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.