Πολιτική

Κακλαμάνης: Η ήττα των συνδυασμών του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκκωφαντική

"Το αποτέλεσμα θα εκπλήξει και θα οδηγήσει τους σχεδιασμούς του κ. Τσίπρα στο κενό", εκτιμά ο βουλευτής Α' Αθήνας και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής", αναφερόμενος στις ευρωεκλογές.

 

Ανάλογη δε, είναι η άποψή του και για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, λέγοντας ότι "η ήττα των συνδυασμών του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκκωφαντική".

 

Σημειώνει επίσης, ότι στρατηγική της ΝΔ είναι "η αμφίπλευρη διεύρυνση τόσο προς τον κεντρώο χώρο, όσο και προς τον χώρο της πατριωτικής Δεξιάς (...) σε επίπεδο κοινωνίας" η οποία, όπως αναφέρει, θα εκλέξει τον Κ. Μητσοτάκη πρωθυπουργό "χωρίς "δεκανίκια", δηλαδή με αυτοδύναμη κυβέρνηση".

 

Για την προστασία της πρώτης κατοικίας, ο βουλευτής σημειώνει ότι το νομοσχέδιο είναι χειρότερο από το ισχύον προστατευτικό καθεστώς και ήρθε με καθυστέρηση τεσσάρων χρόνων, ενώ για τις 120 δόσεις, αναφέρει ότι ήταν θέση της ΝΔ και δέσμευση του Κ. Μητσοτάκη εδώ και δύο χρόνια.

 

Εξάλλου, ο κ. Κακλαμάνης σχολίασε την επιλογή του Πέτρου Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας το ερώτημα, "πώς είναι δυνατόν να ισχύει η ρήση του κ. Τσίπρα, "είστε το κόμμα των ελίτ (ΝΔ) και εμείς το κόμμα των φτωχών".


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή