Η BIMCO ρίχνει άγκυρα στην Αθήνα

«Άγκυρα» στην Αθήνα ρίχνει η Baltic and White Sea Conference (BIMCO), η οποία το καλοκαίρι ανοίγει μόνιμο γραφείο στην ελληνική πρωτεύουσα, ενισχύοντας έτσι την επιρροή που έχει η ελληνική ναυτική στην παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα.

 

Η BIMCΟ είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή ένωση σε παγκόσμιο επίπεδο, αριθμώντας περισσότερα από 2.100 μέλη από 120 χώρες. Περίπου 600 είναι πλοιοκτήτες, με το μερίδιο των Ελλήνων πλοιοκτητών-μελών της ΒΙΜCO να διαμορφώνεται σε 25%, με βάση το μέγεθος του στόλου που ελέγχουν. Συνολικά, οι Έλληνες πλοιοκτήτες-μέλη της Ένωσης είναι 152.

 

Όπως ανέφερε σε ενημερωτική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Ναυτικό Όμιλο Πειραιά, ο κ. Αναστάσιος Παπαγιαννόπουλος, Πρόεδρος της BIMCO και διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρείας Common Progress, στόχος του ελληνικού γραφείου είναι να επιτρέψει τον στενότερο κι εντονότερο διάλογο με τα μέλη της BIMCO στην Ελλάδα, αλλά και για να προσελκύσει ακόμα περισσότερα. «Η λειτουργία γραφείου στην Αθήνα είναι ένα σημαντικό βήμα για να κάνουμε την BIMCO ακόμα περισσότερο εστιασμένη στα μέλη της»

 

Έρχονται πολλοί κανονισμοί και οι Έλληνες πλοιοκτήτες ως μέλη της BIMCO θα βοηθηθούν να πάρουν τις συμβουλές και τις πληροφορίες που χρειάζονται για να λάβουν αποφάσεις για την επιχείρησή τους, πρόσθεσε ο κ. Παπαγιαννόπουλος.


protoselida

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Τουρισμός

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Ειδική εκδήλωση - προβολή θα πραγματοποιήσει στο βραβευμένο ελληνικό εστιατόριο "Le Mavrommatis" στο Παρίσι, τη...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.