«Εμφύλιος» ανάμεσα σε Λιμενικό και Αστυνομία

Για την επίθεση κουκουλοφόρων στα Εξάρχεια

 

Ενας πραγματικός «εμφύλιος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα αρχηγεία της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος, γύρω από την είδηση της άγριας επίθεσης που δέχθηκαν λιμενικοί και εισαγγελικός λειτουργός, από 50 κουκουλοφόρους, στα Εξάρχεια.

 

Το ζήτημα που δημιούργησε τις έριδες είναι το αν οι λιμενικοί που δέχθηκαν την επίθεση ενημέρωσαν, ως όφειλαν, την Αστυνομία για την επιχείρηση που θα πραγματοποιούσαν στην «καρδιά» των Εξαρχείων, προκειμένου να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας.

 

Υπενθυμίζεται ότι τα στελέχη του Λιμενικού, μετά από τη σύλληψη ενός Σύρου στον Πειραιά για κατοχή ναρκωτικών, αποφάσισαν να κάνουν έφοδο σε σπίτι στη συμβολή των οδών Ερεσού και Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια.

 

Γεροβασίλη: «Δεν είχε ενημέρωση η ΕΛ.ΑΣ»


Το «γαϊτανάκι» ανάμεσα στα δυο Σώματα ξεκίνησε με τη δήλωση της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ολγας Γεροβασίλη, η οποία αναφερόμενη στην επίθεση που δέχθηκαν οι λιμενικοί υποστήριξε ότι «δεν πήγε η ΕΛ.ΑΣ, δεν είχε ενημέρωση η ΕΛ.ΑΣ».

 

Η κυρία Γεροβασίλη τόνισε επίσης ότι το ζήτημα ασφάλειας στην περιοχή των Εξαρχείων, και όχι μόνο, δεν λύνεται μόνο με την καταστολή, ενώ χαρακτήρισε «γελοίο» τον ισχυρισμό ότι η κυβέρνηση και η ίδια δεν έχουν την πολιτική βούληση για να καταπολεμήσουν την ανομία.


protoselida

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Β2Run Athens: Το μεγαλύτερο δρομικό εταιρικό after work party

Β2Run Athens: Το μεγαλύτερο δρομικό εταιρικό after work…

Το B2Run Athens, ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός αγώνας δρόμου αποκλειστικά για εταιρείες, έρχεται για πρώτη φορά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.