Χρηστίδης: Κόμμα μιας χρήσης το «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία»

«Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να διασωθεί επιστρέφοντας στο παρελθόν με ένα κόμμα μιας χρήσης. Αυτό το κόμμα το οποίο είναι το κόμμα ΣΥΠΣΥ (ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία) είναι ΣΗΨΗ. Είναι ένα κόμμα το οποίο είναι μιας χρήσης που μετά τις εκλογές δεν θα υπάρχει», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

 

Ο κ. Χρηστίδης σημείωσε ότι η συμμετοχή της Έλενας Κουντουρά στη Προοδευτική Συμμαχία οφείλεται σε συναλλαγή και τόνισε ότι «είναι άλλο πράγμα η αλλαγή, οι μεταρρυθμίσεις στο πολιτικό πλαίσιο και είναι άλλο πράγμα τα "πράσινα άλογα" του κ. Τσίπρα». Επίσης είπε πως «άνω από 100 λεωφορεία χρειάστηκε ο κ. Τσίπρας για να γεμίσει ένα γήπεδο. Εμείς με 4.000 συνέδρους γεμίσαμε πριν από μία εβδομάδα το ΣΕΦ. Με ανθρώπους που ήρθαν από όλη την Ελλάδα, πληρώνοντας οι ίδιοι τα έξοδά τους και όχι με όλους αυτούς τους οποίους οι γενικοί και οι ειδικοί γραμματείς παίρνανε τηλέφωνο και τους πίεζαν για να εμφανιστούν στη συνάντηση στο Γαλάτσι, για να κουνάνε τις σημαίες ενός κόμματος που τους έλεγε Γερμανοτσολιάδες και προδότες μέχρι πριν 3-4 χρόνια».

 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, Παύλος Χρηστίδης τόνισε ότι «η χώρα μπορεί, αξίζει και πρέπει να ζήσει καλύτερα. Υπάρχει έκρηξη ελπίδας στην πατρίδα μας, αυτή μπορεί να την εκφράσει μία πραγματικά προοδευτική δύναμη. Γι' αυτό καλούμε τους πολίτες στις 26 Μαΐου να δώσουν φωνή και στον Φραντς Τίμερμανς και στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές. Να ανοίξουμε μία νέα σελίδα στην Ευρώπη που την έχουμε τόσο πολύ ανάγκη».


protoselida

World Business

Γη και ύδωρ απο την Βουλγαρία στη Volkswagen για να επενδύσει

Γη και ύδωρ απο την Βουλγαρία στη Volkswagen…

Έτοιμη να προσφέρει περισσότερα κίνητρα στην Volkswagen είναι η Βουλγαρία προκειμένου να πείσει την αυτοκινητοβιομηχανία...

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Υγεία & Διατροφή

 Attica Group: Στην Λέρο το πρόγραμμα «Πρώτων Βοηθειών» της Blue Star Ferries

Attica Group: Στην Λέρο το πρόγραμμα «Πρώτων…

Η BLUE STAR FERRIES στα πλαίσια του προγράμματός της «Πρώτες Βοήθειες» που πραγματοποιεί για 6η...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.