Deal News Online

undefined

Καρδίτσα: Ταξίδι εξοικείωσης Πολωνών τουρ οπερέιτορ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ταξίδι εξοικείωσης (FAM TRIP) από την Βαρσοβία στην Καρδίτσα που διοργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Πολωνίας σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού, μετά από σχετική πρωτοβουλία και πρόταση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας και Προέδρου της Επιτροπής Φιλίας Ελλάδας- Πολωνίας κ. Χρυσούλας Κατσαβριά- Σιωροπούλου.

 

Το "Fam trip" έγινε με αφορμή τα 100 χρόνια επίσημων διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας – Πολωνίας και αφορούσε τους εκπροσώπους των σημαντικότερων tour operators της Πολωνίας (ΙΤΑΚΑ, GRECOS, THOMAS COOK, TUI, ECCO Holidays) και για καταξιωμένους δημοσιογράφους της Πολωνίας, που ειδικεύονται στα ταξίδια και τον τουρισμό. Τους συμμετέχοντες από την Βαρσοβία συνόδευσε η Προϊσταμένη του ΕΟΤ Πολωνίας κ. Νικολέττα Νικολοπούλου με πτήση της Aegean Αirlines, που υποστήριξε τη δράση με την προσφορά των αεροπορικών εισιτηρίων.

 

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου της αποστολής: «Εξαιρετικά ικανοποιημένη αναχώρησε η Πολωνική αποστολή την οποία αποτελούσαν σημαντικοί ταξιδιωτικοί πράκτορες (tour operators) καθώς και δημοσιογράφοι από σοβαρά επαγγελματικά – τουριστικά περιοδικά και εφημερίδες, οι οποίοι αποκόμισαν τις καλλίτερες εντυπώσεις από την τριήμερη παραμονή τους στη Λίμνη Πλαστήρα και την Καρδίτσα (από 29 έως και 31 Μαρτίου). Θερμές ευχαριστίες οφείλονται σε όλους τους επιχειρηματίες που συμμετείχαν και σε όσους προσέφεραν ευγενώς υπηρεσίες διαμονής και σίτισης στα μέλη της πολωνικής αποστολής. Την αποστολή συνόδευσε ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Τουρισμού κ. Γ. Γούλιος και η κ. Ν. Νικολοπούλου διευθύντρια του ΕΟΤ Πόλωνίας."

 

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε με στόχο την δυναμική τουριστική προώθηση και προβολή της περιοχής της Καρδίτσας στο ταξιδιωτικό κοινό της Πολωνίας και την ανάδειξη των δυνατοτήτων που προσφέρει για εναλλακτικό τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο. Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλάμβανε την ανάδειξη και προώθηση του τουριστικού προϊόντος και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της περιοχής, με Β2Β συναντήσεις με επαγγελματίες της περιοχής, επισκέψεις σε αξιοθέατα ξενοδοχεία και επιχειρήσεις, την ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία καθώς και την επίδειξη γευσιγνωσίας τοπικών τροφίμων και ποτών.

 

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση προτίμησης των Πολωνών και για το 2019, σε συνέχεια της εντυπωσιακής αύξησης κατά 40% στις αφίξεις Πολωνών τουριστών στη χώρα μας το 2018, που ξεπέρασαν για πρώτη φορά το 1 εκατ. και έφτασαν τις 1.049.500.


protoselida

Media

Der Standard: Πόλεμος νεύρων Ελλάδας-Τουρκίας για το φράχτη στον Εβρο

Der Standard: Πόλεμος νεύρων Ελλάδας-Τουρκίας για το φράχτη…

«Η Ελλάδα θέλει να επεκτείνει τον συνοριακό φράχτη στα σύνορα με την Τουρκία» επιγράφεται δημοσίευμα...

Secret Money

H EPEYNA EΛEIΠE...

H EPEYNA EΛEIΠE...

Tο αν και κατά πόσο τα «βαρυφορτωμένα» με προβλήματα και χρέη EΛTA χρειάζονται «έρευνα αγοράς»...

Περιβάλλον

Greenpeace: 6 σημεία κλειδιά για πλαστικά μιας χρήσης

Greenpeace: 6 σημεία κλειδιά για πλαστικά μιας χρήσης

Με σημερινή επιστολή της προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, η περιβαλλοντική οργάνωση...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.