Τσακαλώτος: Κανένας δε θέλει τη σοσιαλδημοκρατικοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ Προτεινόμενο

Η Αριστερά "δεν έχει άλλο δρόμο" από την συμμαχία "κόκκινο, κόκκινο, πράσινο", τόνισε, σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, αναφερόμενος στην προοπτική συνεργασίας της Αριστεράς σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας και της οικολογίας.

 

Διευκρίνισε, πάντως, ότι το κάθε κομμάτι αυτής της συμμαχίας θα "πρέπει να κρατήσει την ταυτότητα του".

 

Η τοποθέτηση του κ. Τσακαλώτου έγινε σε εκδήλωση - συζήτηση με τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου, με ερωτήσεις που υποβλήθηκαν διαδικτυακά από το κοινό.

 

"Νομίζω, ότι δεν έχει άλλο δρόμο η Αριστερά - και για την άνοδο της ακροδεξιάς που είναι το βασικό μας θέμα - από το κόκκινο, κόκκινο, πράσινο, αυτή τη συμμαχία. Αυτό δε σημαίνει ότι εμείς θα γίνουμε σοσιαλδημοκράτες, ούτε ότι θα γίνουν εκείνοι σαν εμάς, το κάθε κομμάτι πρέπει να κρατήσει την ταυτότητα του, νομίζω το είπε πολύ καλά ο Αλέξης(Τσίπρας) στο Γαλάτσι, πριν τρεις μέρες" είπε ο κ. Τσακαλώτος και συνέχισε:

 

"Κανένας δε θέλει τη σοσιαλδημοκρατικοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε οι σοσιαλδημοκράτες. Δηλαδή, αυτό που έχουμε κερδίσει, και το όνομα που έχουμε κερδίσει και τις λύσεις που έχουμε δώσει ως αριστερά".


protoselida

Media

Απεβίωσε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Απεβίωσε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Πέθανε σε ηλικία 95 ετών ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος, δημοσιογράφος και βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση.Σύμφωνα...

Secret Money

AKOMH ΣTO «MAYPO»

AKOMH ΣTO «MAYPO»

Tο επισημάναμε από την προηγούμενη εβδομάδα, ότι η ιστοσελίδα της PAE έχει «πέσει» εδώ και...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.