Χανιά: Συνέδριο “Πολιτιστικές Διαδρομές του Συμβουλίου της Ευρώπης” το 2020

Τα Χανιά επιλέχθηκαν για το 2020 ως τόπος φιλοξενίας και διοργάνωσης του ετήσιου συνεδρίου Πολιτιστικές Διαδρομές του Συμβουλίου της Ευρώπης.

 

Το εν λόγω συνέδριο, το οποίο έχει ως κύριο στόχο την προβολή και προώθηση νέων τεχνολογιών και της παράδοσης, την τουριστική και την πολιτισμική συνένωση του παρελθόντος και του μέλλοντος. Για την ανωτέρω δράση, συνολικού προϋπολογισμού 80.000 ευρώ, συμπράττουν μέσω προγραμματικής σύμβασης ο Δήμος Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης και η Εταιρία Ανάπτυξης Χανίων.

 

Το διεθνές συμβουλευτικό forum "Πολιτιστικές Διαδρομές" του Συμβουλίου της Ευρώπης είναι ένα εξαιρετικής σημασίας forumπου αφορά περισσότερα από 55 κράτη μέλη του ΣτΕ και προωθεί πολιτικές σχετικά με την πολιτιστική ανάπτυξη και τον πολιτιστικό τουρισμό σε Διεθνές, Ευρωπαϊκό, Εθνικό και Περιφερειακό επίπεδο. Η διεξαγωγή του εν λόγω forum στα Χανιά αποτελεί σημαντικότατη πρόκριση της πόλης των Χανίων, της Κρήτης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας όσον αφορά στην τουριστική τους προβολή και όχι μόνο.

 

Επιπλέον στοχεύει στην ανταλλαγή απόψεων και στον διάλογο μεταξύ των μελών των Πολιτιστικών Διαδρομών, μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης, κυβερνητικών εκπροσώπων, επίσημων φορέων, επιστημόνων και ειδικών σχετικά με την πορεία και την εξέλιξη των Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης, στην παρουσίαση των δράσεων και των πρωτοβουλιών των Πολιτιστικών Διαδρομών, στη γνωριμία με νέες Πολιτιστικές Διαδρομές και στην ανταλλαγή εμπειριών με εκπροσώπους εδραιωμένων Πολιτιστικών Διαδρομών.

 

Την ίδια στιγμή, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη των Χανίων, την πολιτιστική της ταυτότητα και κληρονομιά, το ιδιαίτερο παρελθόν της και το ακμάζον μέλλον της.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

World Business

Για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος διερευνάται από τις αμερικανικές αρχές η Deutsche Bank

Για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος διερευνάται από τις αμερικανικές…

Για πιθανές παραβιάσεις της συμμόρφωσης με τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηρίοτητες διερευνάται η Deutsche...

Secret Money

Παραμένει άφαντη

Παραμένει άφαντη

H υπογραφή της σύμβασης για το ένα κομμάτι της Aφάντου με τον όμιλο του ομογενούς...

Αθλητικά

«Έφυγε» από τη ζωή ο Δημήτρης Μαυρίκης

«Έφυγε» από τη ζωή ο Δημήτρης Μαυρίκης

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Πανιωνίου και το ελληνικό ποδόσφαιρο, στην είδηση ότι...

Τεχνολογία

Airbus: Τα άλμπατρος εμπνέουν τη νέα γενιά φτερών αεροσκαφών

Airbus: Τα άλμπατρος εμπνέουν τη νέα γενιά φτερών…

Αντιγράφοντας την φύση, οι μηχανικοί της Airbus προχώρησαν σε δοκιμές πτήσης ενός μοντέλου αεροπλάνου που...

Περιβάλλον

Εισαγγελέας για το έντομο που αποδεκάτισε το Σέιχ Σου

Εισαγγελέας για το έντομο που αποδεκάτισε το Σέιχ…

Παρέμβαση εισαγγελέα υπάρχει πλέον στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.