Η Ευτυχία Κασελάκη νέα Εταίρος στην ΕΥ Ελλάδος

Την Ευτυχία Κασελάκη καλωσορίζει ως νέα Εταίρο η ΕΥ Ελλάδος.

 

Όπως ανακοινώθηκε, η Ευτυχία Κασελάκη ανέλαβε επικεφαλής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΥ, και υπεύθυνη για τα κομμάτια των Επιχειρηματικών Μετασχηματισμών αναφορικά με τη Στρατηγική, το Digital και την Καινοτομία.

 

Με συνολική εμπειρία άνω των 25 ετών, η Ευτυχία Κασελάκη έχει εργαστεί τόσο στον συμβουλευτικό, αλλά κυρίως στον τραπεζικό κλάδο, με εξειδίκευση στους τομείς Διοίκησης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Εξαγορών & Συγχωνεύσεων, Λιανικής Τραπεζικής & Δικτύων, Digital & Καινοτομίας με αποτύπωμα μετασχηματιστικής διοίκησης. Πριν ενταχθεί στην ομάδα της ΕΥ, υπήρξε Ανώτερη Γενική Διευθύντρια στην Τράπεζα Πειραιώς, με εποπτεία τη Λιανική Τραπεζική, Δίκτυα & Καταθέσεις, ενώ η προηγούμενή της θέση ήταν Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου & Δικτύων Καταστημάτων στην Ελλάδα. Παράλληλα, διετέλεσε μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου, Πρόεδρος της Πρακτορειακής και Αντιπρόεδρος της Εξέλιξης ΑΕ.

 

Ο ανθρώπινος παράγοντας και ο μετασχηματισμός στο επίκεντρο

 

Η ΕΥ Ελλάδος αναγνωρίζει τη σημασία και την αξία που προσθέτουν οι άνθρωποι σε μια επιχείρηση και για αυτόν τον λόγο επιλέγει να αναπτύξει περαιτέρω και να επεκτείνει το τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού της. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ευτυχία Κασελάκη με την ομάδα της θα συμβάλουν στην ανάπτυξη και εμβάθυνση της στρατηγικής ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων στη χώρα μας. Επιπλέον, θα τις στηρίζουν ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν περίπλοκες προκλήσεις που σχετίζονται με τη διακυβέρνηση και διοίκηση της εταιρείας, την ενσωμάτωση της έννοιας του σκοπού στην επιχείρηση, τη διαχείριση αλλαγών και απόδοσης, αλλά και την ενίσχυση των εμπειριών του ανθρώπινου δυναμικού. Παράλληλα, αναλαμβάνουν να ενισχύσουν τις επιχειρηματικές στρατηγικές των επιχειρήσεων, να βοηθήσουν στον μετασχηματισμό της επιχείρησης, ώστε να εμπνέει εμπιστοσύνη, να αγκαλιάζει την ψηφιακή τεχνολογία, να υποστηρίζει την καινοτομία και να δημιουργεί νέες πηγές αξίας.

 

Ο κ. Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, σημειώνει: "Είναι μεγάλη χαρά για όλους εμάς στην ΕΥ να καλωσορίζουμε νέα στελέχη με μεγάλη εμπειρία και ισχυρές δεξιότητες στην ομάδα μας. Ακόμα μεγαλύτερη χαρά μας, όμως, αποτελεί το γεγονός ότι ενισχύεται ακόμα περισσότερο η παρουσία των γυναικών στη διοικητική ομάδα της ΕΥ – πάγιος στόχος μας να στηρίζουμε την εξέλιξη των γυναικών στην εταιρεία μας, αλλά και να αξιοποιούμε τα ταλέντα τους. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ευτυχία Κασελάκη έχει αναλάβει το σύνθετο έργο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού στους πελάτες μας – ένας τομέας του οποίου τη σημασία έχει αναγνωρίσει η ΕΥ Ελλάδος και σκοπεύει να επενδύσει και να επεκτείνει περαιτέρω το επόμενο χρονικό διάστημα".


protoselida

Media

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συλλογή γραπτών προσφορών με...

Αθλητικά

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι ομάδες της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, ζητώντας να ακυρωθεί...

Τουρισμός

Η Ίος τράβηξε τα βλέμματα στο Μιλάνο

Η Ίος τράβηξε τα βλέμματα στο Μιλάνο

Μόνο θετικά σχόλια και βλέμματα συγκέντρωσε η αντιπροσωπεία του Δήμου Ιητών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.