Αύξηση κίνησης στα «14» της Fraport

Αύξηση κατά 1,1% κατέγραψε η επιβατική κίνηση για το Μάρτιο στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που βρίσκονται υπό τη διαχείριση της Fraport Greece. Κως, Κεφαλλονιά, Άκτιο, Καβάλα, Μυτιλήνη, Κέρκυρα και Σαντορίνη παρουσίασαν διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης στις πτήσεις εσωτερικού.

 

Αντίθετα, η συνολική επιβατική κίνηση υποχώρησε 22,8% στο αεροδρόμιο των Χανίων και 25,6% στο αεροδρόμιο της Ρόδου εξαιτίας της αποχώρησης της Ryanair.

 

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Fraport Greece υπάρχουν σημάδια διόρθωσης καθώς άλλες αεροπορικές εταιρείες έχουν αρχίσει να καλύπτουν το κενό που άφησε πίσω του ο ιρλανδικός αερομεταφορέας χαμηλού κόστους.

 

Να σημειωθεί, επιπλέον, ότι το αεροδρόμιο της Καβάλας επέστρεψε στην κανονικότητα καθώς πέρυσι είχε σημειωθεί μια σημαντική αύξηση της επιβατικής κίνησης αφού αρκετές πτήσεις προσγειώνονταν εκεί λόγω των έργων που γίνονταν στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.

 

Σύμφωνα με το γραφείο της Fraport στην Ελλάδα, το 2019 ξεκίνησε με θετικό πρόσημο ενώ οι εκτιμήσεις για το σύνολο του έτους προβλέπουν ανοδική πορεία. Ενδεικτικό είναι ότι, το πρώτο τρίμηνο, ο αριθμός επιβατών έφτασε τα 1,92 εκατομμύρια, υπερβαίνοντας τα επίπεδα του προηγούμενου έτους κατά 8,2%.


protoselida

Αυτοκίνητο

Το Mazda CX-30 κατακτά 5 αστέρια  στην αξιολόγηση του Euro NCAP

Το Mazda CX-30 κατακτά 5 αστέρια στην…

Το νέο Mazda CX-30 επιτυγχάνει την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων στις πρόσφατες δοκιμές πρόσκρουσης...

Τεχνολογία

Έρχονται αλλαγές στο Ιnstagram

Έρχονται αλλαγές στο Ιnstagram

Τέρμα στα ορατά likes στις φωτογραφίες: Η μια αγορά μετά την άλλη βιώνει από σήμερα...

Υγεία & Διατροφή

Ενστάσεις Ε.Ο.Φ. για τον διορισμό του νέου ΔΣ

Ενστάσεις Ε.Ο.Φ. για τον διορισμό του νέου ΔΣ

Ανακοινώθηκε ο διορισμός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), το οποίο για...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.