Αύξηση κίνησης στα «14» της Fraport

Αύξηση κατά 1,1% κατέγραψε η επιβατική κίνηση για το Μάρτιο στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που βρίσκονται υπό τη διαχείριση της Fraport Greece. Κως, Κεφαλλονιά, Άκτιο, Καβάλα, Μυτιλήνη, Κέρκυρα και Σαντορίνη παρουσίασαν διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης στις πτήσεις εσωτερικού.

 

Αντίθετα, η συνολική επιβατική κίνηση υποχώρησε 22,8% στο αεροδρόμιο των Χανίων και 25,6% στο αεροδρόμιο της Ρόδου εξαιτίας της αποχώρησης της Ryanair.

 

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Fraport Greece υπάρχουν σημάδια διόρθωσης καθώς άλλες αεροπορικές εταιρείες έχουν αρχίσει να καλύπτουν το κενό που άφησε πίσω του ο ιρλανδικός αερομεταφορέας χαμηλού κόστους.

 

Να σημειωθεί, επιπλέον, ότι το αεροδρόμιο της Καβάλας επέστρεψε στην κανονικότητα καθώς πέρυσι είχε σημειωθεί μια σημαντική αύξηση της επιβατικής κίνησης αφού αρκετές πτήσεις προσγειώνονταν εκεί λόγω των έργων που γίνονταν στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.

 

Σύμφωνα με το γραφείο της Fraport στην Ελλάδα, το 2019 ξεκίνησε με θετικό πρόσημο ενώ οι εκτιμήσεις για το σύνολο του έτους προβλέπουν ανοδική πορεία. Ενδεικτικό είναι ότι, το πρώτο τρίμηνο, ο αριθμός επιβατών έφτασε τα 1,92 εκατομμύρια, υπερβαίνοντας τα επίπεδα του προηγούμενου έτους κατά 8,2%.


protoselida

World Business

Ποιος πλήρωσε 1,1 εκατ. δολάρια για τον Tin Tin;

Ποιος πλήρωσε 1,1 εκατ. δολάρια για τον Tin…

Tιμή - ρεκόρ για το πρώτο εξώφυλλο του θρυλικού κόμικ του Eρζέ, από το 1930

Media

Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος

Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος

Απεβίωσε το πρωί της Παρασκευής, σε ηλικία 83 χρονών, ο πρώην εκδότης και δημοσιογράφος...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Τεχνολογία

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Ορισμένες εφαρμογές που καταγράφουν την περίοδο των γυναικών κατηγορούνται ότι μοιράστηκαν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.