Παντελιάδης (My Market): Μάθαμε καλά τη δύναμη των social media

Ως ένα καλό μάθημα για τη δύναμη που έχουν τα social media χαρακτήρισε τον αντίκτυπο του περιβόητου email που εστάλη από διευθύντρια καταστήματος My Market, ο επικεφαλής της ΜΕΤΡΟ ΑΒΕΕ κ. Αριστοτέλης Παντελιάδης στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση για το ζήτημα.

 

Από το βήμα του 9ου Συνεδρίου «Food Retail CEO Forum» που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» ο κ. Παντελιάδης στην τοποθέτηση του για το πως αλλάζουν οι καταναλωτικές συνήθειες και συνολικά το λιανεμπόριο λόγω της τεχνολογικής εξέλιξης αναφέρθηκε στο περιστατικό.

 

«Είναι άλλο να ακούς για τη δύναμη των social media, και άλλο να την νιώθεις πάνω σου σαν μια μπουνιά», δήλωσε αν και έσπευσε να πει πως η αρνητική δημοσιότητα εν τέλει δεν έβλαψε την εταιρεία. Για να υποστηρίξει το επιχείρημα του μάλιστα αποκάλυψε πως τον προηγούμενο μήνα, όταν ξέσπασε ο σάλος, τα My Market κατάφεραν να καταγράψουν ιστορικό ρεκόρ στα εβδομαδιαία μερίδια τους.

 

Κάτι, που σύμφωνα με τον ίδιο, δείχνει πως τελικά, ανεξάρτητα από τη δύναμη διάδοσης της πληροφορίας, αληθινής ή ψεύτικης, υπάρχει ένα όριο στο πόσο επηρεάζει την καταναλωτική συμπεριφορά.

 

 

 

 

 

 


protoselida

Media

Guardian: Ο ήλιος δύει για τη Χρυσή Αυγή

Guardian: Ο ήλιος δύει για τη Χρυσή Αυγή

Η Ελλάδα αποδέχεται το τέλος της εποχής της οργής, σημειώνει η βρετανική εφημερίδα Guardian σε...

Secret Money

H «EΠIΣTPOΦH»

H «EΠIΣTPOΦH»

Όταν ανέλαβε τα ηνία του TAIΠEΔ είχε προβληθεί ιδιαίτερα ότι ήταν ένα στέλεχος της αγοράς...

Αυτοκίνητο

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά…

Μνημόνιο συνεργασίας στην έρευνα των υπηρεσιών που αφορούν στα δίκτυα V2G υπεγράφη μεταξύ της Terna,...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.