Σε ισχύ ο νέος Κανονισμός Κατάστασης Προσωπικού στον ΑΔΜΗΕ

Τέθηκε σε ισχύ ο νέος Κανονισμός Κατάστασης Προσωπικού του ΑΔΜΗΕ, ο οποίος όπως επισημαίνει ο Διαχειριστής, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και αντιλήψεις ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος και κατοχυρώνει τα δικαιώματα των εργαζομένων που έχουν θεσπιστεί στο πέρασμα των χρόνων μέσω των συλλογικών διαπραγματεύσεων. Ο νέος Κανονισμός προβλέπει μεταξύ άλλων:

 

• Τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας του προσωπικού.

 

• Την αποσύνδεση των κλιμακίων μισθολογικής ωρίμανσης από την αξιολόγηση.

 

• Τη χορήγηση αδειών μετ΄αποδοχών για μισθωτούς - δότες μυελού των οστών, για μισθωτούς με τέκνα που πάσχουν από σοβαρές νοητικές ασθένειες

 

• Την επαύξηση των ημερών γονικής άδειας κατά δύο ημέρες.

 

• Τον εκσυγχρονισμό των διατάξεων περί πειθαρχικού ελέγχου.

 

• Την ένταξη των νεοπροσλαμβανομένων στο τακτικό προσωπικό μετά την πάροδο επτά μηνών, έναντι δυο ετών που ίσχυε μέχρι πρότινος.

 

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης, δήλωσε κατά την τελετή υπογραφής του νέου Κανονισμού: "Ο νέος ΚΚΠ του ΑΔΜΗΕ διατηρεί όλα τα θετικά του υφιστάμενου Κανονισμού και ενσωματώνει νέα στοιχεία που προσφέρουν τα εχέγγυα στους εργαζομένους για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους". Τόνισε δε ότι το Σωματείο θα σταθεί στο πλευρό της Διοίκησης κατά την υλοποίηση των μεγάλων έργων που έχει αναλάβει, όπως η διασύνδεση Κρήτης-Αττικής που έχει ανατεθεί στην "Αριάδνη Interconnection".

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ κ. Μάνος Μανουσάκης σημείωσε από την πλευρά του ότι "Η ανανέωση των κειμένων των συμφωνιών μεταξύ Διοίκησης και ΓΕΝΟΠ έγινε με απόλυτο σεβασμό στο εργατικό δυναμικό του ΑΔΜΗΕ και τα δικαιώματά του", υπογραμμίζοντας ότι "υπάρχει η θέληση να εδραιωθεί η καλή σχέση μεταξύ Διοίκησης και εργαζομένων που είναι προαπαιτούμενο για την ομαλή εξέλιξη των πολυάριθμων και σύνθετων projects που υλοποιεί στην παρoύσα φάση η εταιρεία".


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Οι βασικοί πρωτοσέλιδοι τίτλοι των σημερινών εφημερίδων είναι οι ακόλουθοι:

Secret Money

OI 2 «OΨEIΣ» THΣ AMERESCO

OI 2 «OΨEIΣ» THΣ AMERESCO

Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο, την ώρα που βρίσκεται στην Eλλάδα η αντιπρόεδρος του...

Αθλητικά

Λύθηκε η συνεργασία με Τίμα

Λύθηκε η συνεργασία με Τίμα

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Γιάνις Τίμα. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας...

Υγεία & Διατροφή

Νέο χαράτσι στους Οδοντιάτρους από την ΕΕΑΕ

Νέο χαράτσι στους Οδοντιάτρους από την ΕΕΑΕ

Την έντονη αντίδραση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής προκάλεσε η επιβολή αναδρομικού  "χαρατσιού" προς τους Οδοντιάτρους...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.