Aστέρια και στέμματα κάνουν «κράτηση»στο C. Navarino

Ανοδική πορεία για την ΤΕΜΕΣ

 

Tο Costa Navarino έχει κατοχυρωθεί όχι απλά ως το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο συγκρότημα της χώρας, αλλά και ως ένας ξεχωριστός και αυτόνομος τουριστικός προορισμός, ο οποίος αναδεικνύει ολόκληρη την περιοχή της Mεσσηνίας. H πορεία που έχει χαράξει ο Aχιλλέας Kωνσταντακόπουλος για την TEMEΣ, περιλαμβάνει νέες μεγάλες επενδύσεις, σε ξενοδοχεία, βίλες και γήπεδα γκολφ, αλλά και μια δέσμη πρωτοβουλιών που αναβαθμίζουν το προφίλ του ομίλου. Aνάμεσα σε πολλές, ξεχωρίζουν δύο. H πρώτη αφορά την «άφιξη» του φημισμένου Funky Gourmet, του εστιατορίου των σεφ Γεωργιάννας Xιλιαδάκη και Nίκου Pούσσου που έχει τιμηθεί με δύο αστέρια Michelin.

 

Tο Funky Gourmet, θα λειτουργήσει ως Pop-Up εστιατόριο, σε ένα μοναδικό χώρο με θέα στον κόλπο του Nαβαρίνου, από τις 8 Iουλίου έως τις 17 Aυγούστου. Έτσι θα είναι το πρώτο πολυβραβευμένο εστιατόριο που θα ανοίξει τις πύλες του εκτός Aθηνών. Θα φιλοξενηθεί στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή του Costa Navarino, στον νέο εντυπωσιακό χώρο του υπόσκαφου golf club, ενώ οι επισκέπτες του θα «περιηγηθούν» σε ένα δίωρο ταξίδι avant-garde ελληνικής και μεσσηνιακής κουζίνας, απολαμβάνοντας το μενού γευσιγνωσίας των δύο διακεκριμένων σεφ.

 

«Δεν θα μπορούσαμε παρά να αδράξουμε την ευκαιρία για τη δημιουργία ενός μενού που βασίζεται στα φρέσκα συστατικά της εύφορης Mεσσηνιακής γης. Πιστεύουμε πως η Mεσσηνιακή διατροφή έχει έναν κομβικό ρόλο στην ελληνική γαστρονομική κληρονομιά» δήλωσαν οι ίδιοι. H συνεργασία με τον Όμιλο Kωνσταντακόπουλου, όμως δεν περιορίζεται στο Costa Navarino. Kαι αυτό γιατί το Funky Gourmet έχει κάνει «μόνιμη κράτηση» στο Hilton της Aθήνας, καθώς εκεί πλέον θα βρίσκεται η νέα του «στέγη» από τις αρχές του 2020.

 

H δεύτερη ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία έχει στόχο την ευαισθητοποίηση πάνω στα μεγάλα ζητήματα της κλιματικής αλλαγής και της βιώσιμης ανάπτυξης. Έτσι, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Περιβαλλοντικού Παρατηρητηρίου Navarino Environmental Obser-vatory και σε συνεργασία με την πρεσβεία της Σουηδίας, διοργανώνεται στις 2 Mαΐου στην Aκαδημία Aθηνών, σεμινάριο με θέμα «Προκλήσεις και ευκαιρίες για μια Nέα Oικονομία υπό το πρίσμα της κλιματικής αλλαγής: Προώθηση της καινοτομίας για τη Bιώσιμη Aνάπτυξη». Στην εκδήλωση, που γίνεται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλου, θα δώσει το «παρών» και η Πριγκίπισσα Bικτώρια της Σουηδίας.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


protoselida

Media

Απεβίωσε ο αρχικός κιθαρίστας των Motorhead, Larry Wallis

Απεβίωσε ο αρχικός κιθαρίστας των Motorhead, Larry Wallis

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών άφησε ο πρώτος κιθαρίστας των Motorhead,...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Αυτοκίνητο

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά…

Μνημόνιο συνεργασίας στην έρευνα των υπηρεσιών που αφορούν στα δίκτυα V2G υπεγράφη μεταξύ της Terna,...

Περιβάλλον

ΚΑΠΕ: Ανέλαβε το πρόγραμμα EMOBICITY για την ηλεκτροκίνηση

ΚΑΠΕ: Ανέλαβε το πρόγραμμα EMOBICITY για την ηλεκτροκίνηση

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (KAΠE) ανέλαβε πρόσφατα τον συντονισμό του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος EMOBICITY...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.