Βαρεμένος: Να διαλευκανθεί η υπόθεση Πετσίτη

Καρφί του εναντίον του Νίκου Παππά, για την υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη ρίχνει και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος.

 

Σε συνέντευξή του ο κ. Βαρεμένος σημείωσε ότι «ο,τιδήποτε χρήζει διαλεύκανσης πρέπει να διαλευκανθεί», προσθέτοντας και το δικό του λιθαράκι στο μπαράζ της κριτικής που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα ο υπουργός Νίκος Παππάς, για τις δραστηριότητες του πρώην συνεργάτη του και τις υπόγειες διαδρομές του χρήματος.

 

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος πήρε αποστάσεις από τον Νίκο Παππά σημειώνοντας ότι δεν γνωρίζει τις σχέσεις του με τον κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου, τον άνθρωπο που τον συνόδευε στο περίφημο ταξίδι του στην Βενεζουέλα και τον δικηγόρο μέσω των συνεργατών του οποίου δέχθηκε σημαντικά ποσά στους λογαριασμούς του ο Μανώλη Πετσίτης.

 

Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε λίγες ώρες μετά το χτύπημα του Γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη οτι «όλα είναι προς διερεύνηση. Ο κόσμος επειδή έχει περάσει όλα τα προηγούμενα, όταν υπάρχει έστω και η παραμικρή σκιά τέτοιων πρακτικών, θέλει να δοθούν απαντήσεις».

 

Σημειώνεται ότι ο Μανώλη Πετσίτης, ο οποίος ελέγχεται και για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο ΔΕΠΑ, αφού αν και υπάλληλος του υπόδικου επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη μπαινόβγαινε στην Δημόσια Επιχείρηση Παροχής Αερίου ως εκπρόσωπος του Μαξίμου. Η σχέση του με την επιχείρηση και οι ενέργειές του ελέγχονται αφού η προηγούμενη διοίκηση αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες γιατι δεν φρόντισε να εισπράξει τα χρέη της εταιρείας ELFE του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

 

Αλλά δεν είναι μόνο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο γραμματέας του κόμματος που έριξαν τα καρφιά τους στον Νίκο Παππά για την σχέση του με τον Μανώλη Πετσίτη. Εναντίον του στράφηκαν και ο βουλευτής Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος με άρθρο του στα Νέα και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιάννης Μουζάλας, γεγονός που δείχνει οτι η δυσφορία γενικεύεται. Και τώρα ήρθε και ο Γιώργος Βαρεμένος.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Secret Money

Παραμένει άφαντη

Παραμένει άφαντη

H υπογραφή της σύμβασης για το ένα κομμάτι της Aφάντου με τον όμιλο του ομογενούς...

Αθλητικά

Τσιτσιπάς: «Δεν έχω δείξει τίποτα στο γρασίδι ακόμα»

Τσιτσιπάς: «Δεν έχω δείξει τίποτα στο γρασίδι ακόμα»

Τη βεβαιότητα ότι οι δυνατότητές του στο γρασίδι είναι πολύ περισσότερες σε σχέση με αυτές...

Περιβάλλον

Το ένα τρίτο των εδαφών της Ελλάδας υπόκειται σε υψηλό δυνητικό κίνδυνο ερημοποίησης

Το ένα τρίτο των εδαφών της Ελλάδας υπόκειται…

«Η ερημοποίηση συνιστά τεράστια απειλή ειδικά για τη λεκάνη της Μεσογείου» επισημαίνει μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.