Κικίλιας: Η κ. Παπακώστα θυμίζει την Μαρία Αντουανέτα

«Δεν ακούει τις απεγνωσμένες κραυγές των κατοίκων των Εξαρχείων»

 

Η κ. Παπακώστα θυμίζει την Μαρία Αντουανέτα, δήλωσε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον realfm 97,8.

 

Συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση της Κατερίνας Παπακώστα για τα Εξάρχεια και την Μονμάρτρη είπε "Τα Εξάρχεια είναι σε τραγική κατάσταση και δυστυχώς η κ. υπουργός θυμίζει Μαρία Αντουανέτα, που της φώναζαν ότι ο κόσμος πεινάει και ότι δεν έχε ψωμί να φάει και τους απαντούσε να φάνε παντεσπάνι. Εδώ η κατάσταση είναι τραγική, κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των κατοίκων, που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν μέρα ή νύχτα. Η κ. υπουργός προφανώς ζει σε μια παράλληλη πόλη, όχι στην Αθήνα, ή σε μια παράλληλη χώρα, όχι στην Ελλάδα. Προφανώς δεν ακούει τις απεγνωσμένες κραυγές των κατοίκων των Εξαρχείων αλλά και όλων των συνοικιών της Αθήνας με τα τεράστια προβλήματα εγκληματικότητας που αντιμετωπίζουν".

 

"Έχω υπάρξει πρωταθλητής και στη μάχη η νίκη είναι νίκη. Τέσσερις κάλπες, τέσσερις νίκες με όσο μεγαλύτερη διαφορά γίνεται, όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές" τόνισε.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Secret Money

Παραμένει άφαντη

Παραμένει άφαντη

H υπογραφή της σύμβασης για το ένα κομμάτι της Aφάντου με τον όμιλο του ομογενούς...

Αθλητικά

Τσιτσιπάς: «Δεν έχω δείξει τίποτα στο γρασίδι ακόμα»

Τσιτσιπάς: «Δεν έχω δείξει τίποτα στο γρασίδι ακόμα»

Τη βεβαιότητα ότι οι δυνατότητές του στο γρασίδι είναι πολύ περισσότερες σε σχέση με αυτές...

Περιβάλλον

Το ένα τρίτο των εδαφών της Ελλάδας υπόκειται σε υψηλό δυνητικό κίνδυνο ερημοποίησης

Το ένα τρίτο των εδαφών της Ελλάδας υπόκειται…

«Η ερημοποίηση συνιστά τεράστια απειλή ειδικά για τη λεκάνη της Μεσογείου» επισημαίνει μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.